O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزيز حتما براتون پيش اومده كه داشتين يه پروژه اي رو انجام ميدادين ولي به بن بست خوردين و به هر دريم زدين نتونستين راه حلي براش پيدا كنين. :shame: از اونجايي كه هركدوم از ما توي موقعيت هاي مختلفي هستيم به منابع مختلفي هم دسترسي داريم و چند تا مغز ميتونه سريع تر و بهتر به جواب درست نزديكمون كنه. اين تاپيك براي اينه كه اگه فك ميكنيم مشكلي هست كه دوستامون توي اين تالار يا تالار هاي ديگه ي انجمن ميتونن كمكمون كنن اينجا بيانش كنيم. اين طوري هم بيشتر ياد ميگيريم هم ميتونيم از منابعي كه شايد راحت بهشون دسترسي نداشته باشيم استفاده كنيم و از همه مهم تر از تجربه و دانش كسايي استفاده كنيم كه توي دنياي واقعي دسترسي بهشون خيلي سخته. اميدوارم اين همكاريمون نتايج خوبي به دنبال داشته باشه. :4chsmu1: موفق و پيروز باشيد 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ دوستان سلام من يه سوال داشتم. شما منبع معتبري در مورد بايو سنسور ها در دست دارين. يا اصلا ميشناسين؟ مي خوام يه اطلاعات كلي ازش داشته باشم. در مورد ساختار و اينا هم همينطور... ممنون :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ دوستان سلاممن يه سوال داشتم. شما منبع معتبري در مورد بايو سنسور ها در دست دارين. يا اصلا ميشناسين؟ مي خوام يه اطلاعات كلي ازش داشته باشم. در مورد ساختار و اينا هم همينطور... ممنون :icon_gol: نه مهندس من که اطلاع چندانی ندارم :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
masumehesam 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ kasi etelaati raje be pet-CT dare :( 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ kasi etelaati raje be pet-ct dare :( تا جایی که من میدونم واسه تشخیص سرطان بهترینه اما اطلاعات بیشتر از ترمهای قبل یادم نیست بخدا 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ kasi etelaati raje be pet-CT dare :( سلام دوست عزيز :icon_gol: در چه حد اطلاعات مي خواين؟ مقاله و اطلاعات تخصصي مي خواين يا يه اطلاعات كلي نياز دارين؟ لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ نمیدونم جاش اینجاس یا نه خلاصه اینکه تموم کردم پروژه کاراموزیمُ و میذارمش اینجا ، باشد که گوشه ی کاری از دوستان رو حل کنه یا اندکی به علمشون اضافه اینم لینک احتیاطی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
23hosein 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.بنده میخوام رو تئوری ساخت پالس اکسی متر کار کنم(اطلاعات اولیه ام کامله).کسی میتونه کمکم کنه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده