baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اینجا کسی با فینگیلیش تایپ کردن من مشکلی داره؟ اخیرا از طرف ... برای من توصیه شده که گزارش دادن من فینگیلیش تایپ نکنم؟ کی گزارش داده مشکلش چیه؟بگه شاید حلش کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بهتره به قوانین انجمن یه نگاهی بندازین فینگلیش تایپ نکردن جز قوانین انجمن هستش. قوانین انجمن 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مشکلش اینه که خوندنش سخته..چشم آدم وحشتناک اذیت میشه... 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اینجا کسی با فینگیلیش تایپ کردن من مشکلی داره؟اخیرا از طرف ... برای من توصیه شده که گزارش دادن من فینگیلیش تایپ نکنم؟ کی گزارش داده مشکلش چیه؟بگه شاید حلش کنم؟ خوندنش سخته. بار ها شده پست هایت را نخونم 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من مشکل ندارم البته فینگلیش باشه نمی خونم اصلا:imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من!!!!! مشکلیهههههههههههه:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من!!!!!مشکلیهههههههههههه:smiley (18): :banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ منم نمی خونم درضمن چون وسط چین هم می نویسی ادم فکر می کنه جزو امضاته دیگه اصلا به چشم نمیاد یادت باشه میکروسافت هم می تونست محیط آفیس خودشو صورتی بکنه ولی از رنگای طوسی و آبی خیلی ملایم استفاده کرد تا چشم کاربر اذیت نشه 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ دوست عزیز حالا چرا فینگلیش مینویسی ؟؟ لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ والله من الان کافی نت هستم ..شب ها از خونه میام نت ...ویندوزم فارسی ایش خرابه ..همون خاطر ممنون متوجه شدم ... ممنون از نظراتتون تایپیک رو می بندم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده