baybak 4434 ارسال شده در 31 دی، 2010 اینجا کسی با فینگیلیش تایپ کردن من مشکلی داره؟ اخیرا از طرف ... برای من توصیه شده که گزارش دادن من فینگیلیش تایپ نکنم؟ کی گزارش داده مشکلش چیه؟بگه شاید حلش کنم؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 31 دی، 2010 بهتره به قوانین انجمن یه نگاهی بندازین فینگلیش تایپ نکردن جز قوانین انجمن هستش. قوانین انجمن 5
danielo 15239 ارسال شده در 31 دی، 2010 اینجا کسی با فینگیلیش تایپ کردن من مشکلی داره؟اخیرا از طرف ... برای من توصیه شده که گزارش دادن من فینگیلیش تایپ نکنم؟ کی گزارش داده مشکلش چیه؟بگه شاید حلش کنم؟ خوندنش سخته. بار ها شده پست هایت را نخونم 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 31 دی، 2010 منم نمی خونم درضمن چون وسط چین هم می نویسی ادم فکر می کنه جزو امضاته دیگه اصلا به چشم نمیاد یادت باشه میکروسافت هم می تونست محیط آفیس خودشو صورتی بکنه ولی از رنگای طوسی و آبی خیلی ملایم استفاده کرد تا چشم کاربر اذیت نشه 3
baybak 4434 مالک ارسال شده در 31 دی، 2010 والله من الان کافی نت هستم ..شب ها از خونه میام نت ...ویندوزم فارسی ایش خرابه ..همون خاطر ممنون متوجه شدم ... ممنون از نظراتتون تایپیک رو می بندم
ارسال های توصیه شده