alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستای عزیزم خوب هستید؟ این تاپیک رو زدم که از همتون برای این مدت که نبودم هم معذرت خواهی کنم و هم از همتون به خصوص مهناز عزیز و ابراهیم عزیز تشکر کنم ابراهیم و مهناز عزیز بابت همه چیز ممنونم در نبودم خیلی لطف بزرگی به من کردید باز هم ممنونم از دستم عکس گرفتم محمد و مهناز دیدن اما به دلیلبد جوره متاسفانه نتونستم بزارم اما اگر کسی مایل بود عکس رو در اختیارش میزارم دلیل این کار هم این هست که سوء تفاهم نشه که دلیل نبودم چیز دیگری بوده است باز هم ممنونم از همه شما:flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120453 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام. خدا کنه وضعیت دستت خیلی زود خوبه خوب بشه ما منتظر سیبیلو هستیم، هیچ جا نمیریم همین جا هستیم. 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ به سلامتی . خوشحال شدم که بهتر شدی . لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سپیده سیبییییییییییل منتظرتیم :flowerysmile: با اون دستت کار نکن :w00: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ عزیزه دلم...امیدوارم دستت زودی خوف شه سیبیلووووووووووو:w410: منتظرتیم زودی برگردااااااااااااااا از دستت هم اینقد کار نکش دختتتتتتتتر..اهه:w00: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام. خدا کنه وضعیت دستت خیلی زود خوبه خوب بشه ما منتظر سیبیلو هستیم، هیچ جا نمیریم همین جا هستیم. :rose: به سلامتی . خوشحال شدم که بهتر شدی . :rose: سپیده سیبییییییییییل منتظرتیم :flowerysmile:با اون دستت کار نکن :w00: :rose: عزیزه دلم...امیدوارم دستت زودی خوف شه سیبیلووووووووووو:w410:منتظرتیم زودی برگردااااااااااااااا از دستت هم اینقد کار نکش دختتتتتتتتر..اهه:w00: :rose: من شخصا نمیبخشمت :rose::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده