*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ منم هميشه دوست داشتم مدير باشم يعني يه جورايي تو خونمه.مامانم ميگه از بچگي سر همه زور بودي از پيرزن 80 ساله گرفته تا كوچولوها....... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اگه ميشه مديريت اين تاپيكو به من بدين من برم ديگه:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ الان یه هفتست مدیراین تاپیکی چیکارکردی؟ 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ الان یه هفتست مدیراین تاپیکی چیکارکردی؟ كي واسه من دعوت نامه فرستادي و خواستي مدير اينجا بشم خب حالا اشكال نداره يه بارم مديريت اصليو بده نشون بدم چيكار ميتونم بكنم حالا ادم از كجا پيدا كنم اينجا بياد 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام................... سلام به روي ماهت به اون شيكم گندت و اون دم بي ريختت بيا اينو پيداش كردم اوردمش اينجاببين فقط يه هفتست مدير شدما چقده شلوخ شده اينجا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سهلام از پشت نت هم اضافه وزنمون معلومه کو مدیر شدی..................... کاربر فعالی تازه 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سهلام از پشت نت هم اضافه وزنمون معلومه کو مدیر شدی..................... کاربر فعالی تازه اولا سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم دوما اره معلومه از صدات بيشتر سوما spow خودشو كشت گفت بيا مدير اين تاپيك شو تازه قرار مديريت كلم بهم بده:persiana__hahaha: چهارما كاربر ويژه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ حالا این سجاد یه حرفی زد و شوخی ای کرد تو چرا باور کردی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ امان از دست تو سجاد مردم رو سر کار میزاری 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ حالا این سجاد یه حرفی زد و شوخی ای کرد تو چرا باور کردی نخيرررررررررررررررررررر....:w888:اون مث تو كه نيس:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ نخيرررررررررررررررررررر....اون مث تو كه نيس 100 رحمت به من............... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ هیچی داریییم گل میگیییم گل میشنوییییم البته به صورت نیمه متمدن 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ هیچی داریییم گل میگیییم گل میشنوییییم البته به صورت نیمه متمدن موش دوس داری؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ نه اما از شکم این موشه خوشم میاد شکم جیگری داره لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ 100 رحمت به من............... صبر كن الان مياد بهت ميگه:w589: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده