ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ نه سهیل منظور مهندس خیلی عمیق بود . اونجوری نبود که . مثلان چقدر بود سجاد 100 میکرون 1000000 میکرون ؟؟؟؟؟؟ ول کنید تواین گیرو دار اما تحریم برامون فرصته الان خوب فکر کنید طراحی کنید صرفه جویی در انرژی اووه چه شود خورشیدی ووووووووو بازار بازه برا کسایی که از فکرشون استفاده کنند 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ با عرض سلام خیلی عذر میخوام ولی من توی نت سرچ کردم نامه یا بخشنامه ی دستور انحلال رو ندیدم ... این فقط یک درخواست پیگیری بهبود وضع رشته ی مکانیک ساخت و تولید بود ... البته حذف این رشته جای تاسف داره 4 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سوتفاهم نشه...دقیقا منظورمو سجاد عزیز متوجه شدن بنده از اول دور گود ننشستم هم تجربه نبشی متر کردن و علامت زدن دارم ، هم معاون فنی یه شرکت معتبر دریایی بودم درسته تحریم فرصت خوبیه اما بشرطی حمایت هم باشه.... الان از دوسر بوم افتادیم شک نکنین کار از منو شما گذشته...فقط آرزو دارم شرایطی بشه که دوباره همه تو ایران با افتخار دور هم باشیم...حتی متخصصینی که سالها مقیم خارح هستند 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ با عرض سلام خیلی عذر میخوام ولی من توی نت سرچ کردم نامه یا بخشنامه ی دستور انحلال رو ندیدم ... این فقط یک درخواست پیگیری بهبود وضع رشته ی مکانیک ساخت و تولید بود ... البته حذف این رشته جای تاسف داره این خبر مال آبان 88 هستش ....نمیدونم چرا صداش الان در اومده 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سوتفاهم نشه...دقیقا منظورمو سجاد عزیز متوجه شدنبنده از اول دور گود ننشستم هم تجربه نبشی متر کردن و علامت زدن دارم ، هم معاون فنی یه شرکت معتبر دریایی بودم درسته تحریم فرصت خوبیه اما بشرطی حمایت هم باشه.... الان از دوسر بوم افتادیم شک نکنین کار از منو شما گذشته...فقط آرزو دارم شرایطی بشه که دوباره همه تو ایران با افتخار دور هم باشیم...حتی متخصصینی که سالها مقیم خارح هستند میشه نشه هم چیزی برا از دست دادن نداریم اقلان رزومتونو بالا میبرین شاید اون طرف به درد خورد 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ زیاد سخت نگیرینمملکتی که دیگه صنعت نداره مهندس مکانیک میخواد چیکار.بیخود متاسف نباشین.مهمتر از اینا رو قبلا از دست دادیم حداقل 4 تا رشته افتصادی تاسیس کنن که بلکه اقتصادمون یه جونی بگیره . اصلا کل دانشگاه رو حذف کنن....تا همون دیپلم کافیه....درس و علم زیاد مصیبت میاره جهل و نادانی این روزا بیشتر خریدار داره من که خوشحالم....این حرکت ها آخرش دیدن داره منم بی خبر نیستم الان خوب استخدام هارو هم که دیدید. رشته های بازرگانی و آمارو ... تو بورس افتادن. نمیتونن کار تولیدی انجام بدن افتادن تو کار تجارت و بازرگانی و واردات از چین و... راستش یکی از بچه های فامیل ازم مشاوره میخواست و میگفت چه رشتهای برم. با کلی فشار به مغزم چهار یا پنج رشته تونستم بهش بگم که آینده داره... خوب حتما هم میدونید که بچه هایی که مدیریت و اقتصاد میخونن معتاد میشن()! چرا؟ علوم انسانی هم که هیچ... دکتر حسابی همیشه میگفته علوم انسانی موتور محرکه یک کشور به سمت پیشرفت هستند مثلان چقدر بود سجاد 100 میکرون 1000000 میکرون ؟؟؟؟؟؟ول کنید تواین گیرو دار اما تحریم برامون فرصته الان خوب فکر کنید طراحی کنید صرفه جویی در انرژی اووه چه شود خورشیدی ووووووووو بازار بازه برا کسایی که از فکرشون استفاده کنند رشترو دارن تخته میکنن درش رو! بدون تحریم نمیشد؟ با عرض سلام خیلی عذر میخوام ولی من توی نت سرچ کردم نامه یا بخشنامه ی دستور انحلال رو ندیدم ... این فقط یک درخواست پیگیری بهبود وضع رشته ی مکانیک ساخت و تولید بود ... البته حذف این رشته جای تاسف داره راستش منم نشنیدم ولی بزرگای ساخت میگن. منبع هم که گذاشتم. حتما میخواستن شب که خوابیدن فردا صبحش اجرا کنن. به منو شما و بقیه چه؟ این خبر مال آبان 88 هستش ....نمیدونم چرا صداش الان در اومده لابد الان میخوان اجراش کنن یا یه همچین چیزی 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ به نظر من اینهم مثل بقیه ی مصوباتی که هر لحظه در کشورما بطور کاملا موفق اجرا میشه عقیم خواهد ماند . عملا چرخ مکانیک کشور را مهندسان ساخت تولید در حال چرخاندن هستند . در کشوری که مبحث طراحی جامدات ( خودرو - بیومکانیک-کشتی و ... ) روی خط صقر قرار دارد و مهندسی سیالات هم عملا وابسته به خارج از کشور هست نمیتوان مهندسی ساخت تولید را حذف نمود . 2 لینک به دیدگاه
pico.engineer 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ غیر از تاسف چیزی ندارم.تعداد ماشینهای افزار موجود در ایران 3 برابر آلمانه.اما صنعتمون کجاست.بجای درمان تیر خلاص بهترین درمان واسه این جسده. کجاست آن ابری که بباره و بعداز رعد و برقش هوابیاد تو آسمونش و سبز بشه فکرامون و گل بکاریم بجای سیم خاردار تو مرزها. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده