رفتن به مطلب

بزرگ شدن اجباری یک دختر!

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

وقتی سه چهار سالم بود / بابام بیست و پنج شیش سالش بود / بعد چند هفته در میان من و می برد خوابگاه ِ دانشگاه شون بعد اونجا پر بود از پسرهای هم سن بابام که من عاشق همشون بودم که همیشه به من می گفتن ت کوچولو که واسم عروسک رنگی می خریدن که می نشستن جلوی من آهنگ فرهاد و گوگوش و مایکل جکسون گوش می دادن و مثلا واسه دختر خاله یا عشقشون تو یه شهر دیگه گریه می کردن / بعد فکر می کردن من نمی فهمم اما من می فهمیدم بعد سعی می کردم نازشون کنم که گریه نکن !

بعد همون سه چهار سالگی مامانمم من و یه هفته در میان می برد دانشگاه ش / بعد اونجا هم پر بود از دخترهای همسن مامانم / همه بیست و چند ساله / بعد من همیشه عاشق موهای بلند هم اتاقی هاش و دخترای اونجا بودم / عاشق ِ رژاشون / بعد یه روزایی یواشکی امتحان هم می کردم وسائل شونو / یه موقع هایی هم باهاشونم می رفتم بیرون !

بعد یکی از دوستای بابام با یکی از دوستای مامانم دوست بودن / بعد اون موقع ها چون گشت بود و گیر می دادن ، این دو تا من با خودشون می بردن بیرون / بعد من از همون بچگی روابط عاشقانه رو دیدم / بوسیدن شو و دیدم / بعد باعث شد ذهنم از سه سالگی باز باشه رو این مسائل !

بعد همه ی اینا شد که من روزی که رفتم مدرسه / هم کلاسی های ِ شیش هفت ساله ی مدرسه به نظرم یه مشت بچه ی بی مزه می اومدن که عاشق هیچ کدومشون نبودم !

بعد شاید همین هم شد که الان که بیست و سه سالمه حس می کنم از سه سالگیمم تنهاترم !

• Like 10
ارسال شده در
:ws52::ws52:
ارسال شده در

این قدر مبهمه یعنی جریان؟

ارسال شده در
笽笾筀筿筻答筚

筙笮笗笻箓筙笱笞笜笙箙箓؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

اهان ازاون لحاظ میفرمایید

خیلی ممنون:icon_gol:

• Like 1
ارسال شده در
فرهاد = گوگوش = مایکل جکسون

:ws52::ws52:

ادمین بازیکن خارجی از گینه بیساااااو اورده :ws28:

فکر کنم هاست رو از اونجا خریده :ws28:

• Like 1
ارسال شده در
:ws52::ws52::banel_smiley_4:

خوب چیه راس میگم دیگه :ws44:

الان کل انجمن این شایعه شده..................... :ws3::ws3:

• Like 1
ارسال شده در

باید زودتر سرور رو عوض می کردین بالاخره بعد از مدت ها من تونستم از خوابگاه وصل شم

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...