رفتن به مطلب

نقش آب نارگیل در افزایش طول عمر گلهای شاخه بریده


ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

آب نارگیل می تواند به عنوان یک محلول نگهدارنده مناسبی برای گلها باشد و جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی از قبیل تیو سولفات نقره است که امروزه به طور گسترده مصرف می شود .

در یک آزمایش تحقیقاتی در هندوستان ، گلهای شاخه بریده گلایول ,ژربرا و رز بعد از برداشت به مدت 5/0 الی یک ساعت در سرما قرار داده و سپس آنها را داخل آب به محیطی گرم منتقل کردند و هر کدام را داخل مقادیر متفاوتی آب نارگیل قرار دادند .

اسپاتهای گلایول در 100% آب نارگیل 4/9 روز طول عمر خود را حفظ نمود در حالیکه در آب خالص 08/5 روز این مدت به طول انجامید .

ژربرا در مخلوطی از 50% آب نارگیل و 50% آب خالص 14 روز طول عمر خود را حفظ نمود و این مدت ماندگاری با قرار گرفتن در 100% آب نارگیل به 64 % افزایش یافت .

علت افزایش طول عمر به گلوکز آب نارگیل نسبت داده می شود که پس از برداشت جایگزین انرژی مصرف شده در متابولیت گیاهی شده و توانایی مکانیکی گلهای شاخه بریده را افزایش می دهد . گلوکز جانشین شده در بافتهای گیاهی فشاراسمندی را افزایش داده و توانایی گیاه را در جزب هر چه بیشتر آب افزای ش می دهد .

وجود کلسیم موجود در این محلول هم به شکل کلرید کلسیم به افزایش تورژسانس سلولی کمک می کند .

مواد موجود در آب نارگیل به اندازه گردو :mg 7/3 – 2/2 اسید اسکوربیکویتامین B

در هر 100 میلی لیتر آب نارگیل mg 105 سدیم - mg 312 پتاسیم - mg 04/0 مس - mg 24 سولفوز – mg 183 مکرین - DH در حدود 3/5 – 7/4 و گلوکز 9/6 – 2 %

  • Like 2
×
×
  • اضافه کردن...