Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ این کتاب تا کنون چهل بار تجدید چاپ شده است لازم به ذکر است که این کتاب به زبان انگلیسی نیز ترجمه شده است. نـاﻣﮥ دانـشـمـنـد و نـویسندۀ مسیحى((ویلیام ویلیامز)) ایـن نـویـسـنـدة مـعروف و صاحب کتاب ((آیندة بهتر دربـارة فـلسـفـة زنـدگـى در قـرن بـیـسـت و یـکـم)) (FUTURE PERFECT in the zist century) پـس از آنـکـه تـرجـمـة کـتـاب ((پرواز روح)) را به انگلیسى مطالعه کرده دربارة این کتاب چنین مى گوید: آرزو مـى کـنم که کتاب ((پرواز روح))در ایجاد صلح و دوستى و تفاهم میان مردم تمام جهان مؤ ثّر واقع شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ میشه راجع به کتاب یکم توضیح بدید ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خب من خودم کتاب رو نخوندم. فقط واسه اینکه تعریفش رو شنیده بودم گذاشتم. 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خب من خودم کتاب رو نخوندم. فقط واسه اینکه تعریفش رو شنیده بودم گذاشتم. باشه اشکال نداره،دانلود میکنم ممنون 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من این کتاب رو خوندم اگه نیاز به توضیح است میتونم توضیح بدم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده