Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ سلام میخواستم بدونم امکانی هستش که بشه در یاهو فعالش کرد که دیگیه ایمیلی دریافت نکنیم ؟ ولی ارسال ایمیل فعال باشه حداقل اینکه از افرادی خاص بشه دریافت کرد کلا بتونم یه کم کنترل داشته باشم رو ااینباکسم 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ سلاممیخواستم بدونم امکانی هستش که بشه در یاهو فعالش کرد که دیگیه ایمیلی دریافت نکنیم ؟ ولی ارسال ایمیل فعال باشه حداقل اینکه از افرادی خاص بشه دریافت کرد کلا بتونم یه کم کنترل داشته باشم رو ااینباکسم فقط میتونی دوقسمتش کنی اون ادرس هایی که نمیخوای ازشون ایمیل دریافت کنی بزنی توی اسپم ..یعنی قسمت اسپم رو بری فعالش کنی من فقط این رو بلد بودم لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ فقط میتونی دوقسمتش کنی اون ادرس هایی که نمیخوای ازشون ایمیل دریافت کنی بزنی توی اسپم ..یعنی قسمت اسپم رو بری فعالش کنی من فقط این رو بلد بودم اره این هست میخوام یه کم کلی تر بشه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ امان از دست این ایمیل های تبلیغاتیه یاهو:w74: بهترین راه اینه که بری یه جی میل درست کنی:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ یعنی هیچ راهی نیست ؟ اره این هست میخوام یه کم کلی تر بشه من نمیدونم تو دقیقا چی میخوای لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ Best Answer - Chosen by Voters Spam and junk emails is something that EVERYBODY has these days... just try not to open emails which u do not know the sender, and mark them as SPAM by ticking beside the email and then clicking on 'spam' button. this will send these emails to a different folder, but the problem is.... they don't come from only one sender... so you'll ALWAYS have spam dear. Another way is to 'block user'. I haven't tried that myself, but I know how to do it. Juts log-in to your email account and click on 'options'. (top right) You should see this: Spam Spam Protection Customize our anti-spam tools to maximize your spam protection: SpamGuard Marking Spam + Not Spam Image Blocking Block Addresses Block addresses from which you don't want to receive mail. Hope this helped. take care البت سوالش یکم شبیه سوال شما بود....ولی نمشه دیگه اگه راهی بود یکی میگفت شایدم بشه 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خوب اینا توی همون فعال کردن گارد اسپم هست باید تنظیمش کنه لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چند بار اینم زدم باز اومده :دی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چند بار اینم زدم باز اومده :دی من الان این مشکل اسپم رو ندارم چون تو سایتا که میری برای عضویت ایمیل اصلیت رو نده...یا اگه لینک فعال سازی نداره یه ایمیل الکی بده آدرس های ایمیل برای فرستادن ایمیل های تبلیغاتی از همین سایتا پیدا میکنند...یا خود سایتا میفروشند اصلا هر ایمیلی هم اومد نخواستی فرستندش رو چیز کن که بره تو اسپم ها بعد از یه مدت کم کم راحت میشی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ هر ایمیلی هم اومد نخواستی فرستندش رو چیز کن که بره تو اسپم ها بعد از یه مدت کم کم راحت میشی ولی inbox محل spam هام همیشه پر میشه،اونجارو چیکار کنم پر نشه؟؟! روزی 100 تا اسپم پاک میکنم.... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ولی inbox محل spam هام همیشه پر میشه،اونجارو چیکار کنم پر نشه؟؟! روزی 100 تا اسپم پاک میکنم.... میری اسپم هاتو میخونی؟ اونا میفرستی اونجا که دیگه سراغشون نری بزار زیاد شه اصلا یهو 1000 تا شو با هم پاک کن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ میری اسپم هاتو میخونی؟اونا میفرستی اونجا که دیگه سراغشون نری بزار زیاد شه اصلا یهو 1000 تا شو با هم پاک کن بعضی از ایمیل های مهم من هم میره قاطی اسپم ها !!!!! حتی مثلا یک مدرکی که وزارت علوم برام فرستاده بود. میخواستم کاری کنم اون سایتی که اسپم میفرسته دیگه نتونه بفرسته. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی از ایمیل های مهم من هم میره قاطی اسپم ها !!!!! حتی مثلا یک مدرکی که وزارت علوم برام فرستاده بود. میخواستم کاری کنم اون سایتی که اسپم میفرسته دیگه نتونه بفرسته. آهان راست میگویی این کارو بکن: option-----> mail options------>spams بعد اونجا نوشته : Blocked Email Addresses: Mail from these addresses will not be delivered to your mailbox آدرس اونجا که ازش ایمیل میاد برات رو بنداز توش....add رو بزن بلوک میشه یعنی ایمیلهاش تا بیاد پاک میشه خود به خود 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ برای کنترل اینباکستون تو یاهو میتونید این کارارو بکنید -اگه از یه سایتی اشتراک گرفتید وایمیلاش به صورت اشتراکی میاد براتون با زدن گزینه unsubscribe که درپایین ایمیل هست وارسال یه ایمیل خالی لغو عضویت میکنید - اگه از محل ناشناسی براتون ایمیل میاد وتو اینباکستون هست با زدن گزینه اسپم دربالای ایمیل از اون به بعد ایمیلهای مذکور به پوشه اسپم میره - برای اینکه اصلا از یه سایت یا نفر ایمیلی بهتون نرسه میتونید برید تو mail option و درقسمت اسپم اونارو (ادرس فرستنده ایمیل - سایت یا شخص) اد کنید به این ترتیب دیگه ایمیلی دریافت نمیکنید - برای اینکه ایمیل هایی که اشتباهی به پوشه اسپم میرن دیگه تو اون پوشه نمونن(تشخیصش بر عهده خود سرویس یاهو میل هست معمولا وباید به صورت مداوم چک بشه!) میتونید از گزینه not spam درداخل ایمیلتون استفاده کنید تا من بعد درپوشه اسپم قرار نگیرن موفق باشیم 6 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلاممیخواستم بدونم امکانی هستش که بشه در یاهو فعالش کرد که دیگیه ایمیلی دریافت نکنیم ؟ ولی ارسال ایمیل فعال باشه حداقل اینکه از افرادی خاص بشه دریافت کرد کلا بتونم یه کم کنترل داشته باشم رو ااینباکسم این توضیح کوچک رو به توضیحات Spow اضافه می کنم. شما میتونید به Option میلتون برید و بعد به قسمت Filter برید در اونجا یک ف یلتر جدید معرفی می کنید. ف یلتر رو میتونید بر اساس گزینه های مختلف بزارید. مثلا ایمیل هایی با عنوان یا بدون عنوان نواندیشان به چه فولدری بره. اگر می خواهید که پاک بشه، میتونید در قسمت Movet To گزینه Trash را انتخاب کنید. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آهان راست میگویی این کارو بکن: option-----> mail options------>spams بعد اونجا نوشته : Blocked Email Addresses: Mail from these addresses will not be delivered to your mailbox آدرس اونجا که ازش ایمیل میاد برات رو بنداز توش....add رو بزن بلوک میشه یعنی ایمیلهاش تا بیاد پاک میشه خود به خود تو GMAIL که از این چیزها نداریم... الان فهمیدم همه اسپمهایی که برام میاد از googlegroups.com میباشد. چه کنم؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تو GMAIL که از این چیزها نداریم... الان فهمیدم همه اسپمهایی که برام میاد از googlegroups.com میباشد. چه کنم؟ :JC_thinking: توی یاهو میشه رفت groups.yahoo.com یوزر و پسورد رو میزنی ،هرگروهی نمیخواهی واست ایمیل بفرسته رو leave میکنی. به احتمال خیلی زیاد گوگل هم همچین امکانی داره. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تو gmail که از این چیزها نداریم... الان فهمیدم همه اسپمهایی که برام میاد از googlegroups.com میباشد. چه کنم؟ :jc_thinking: لغو عضویت کن تو پست قبلی توضیح دادم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده