Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام ببخشید دیر اومدم ولی مهم اینه که اومدم و منور فرمودم....... به به خوش اومدی همشهری جان :aghosh: خوب همشهری گل و خوب خودم هست و همچنین جزو اولین کسای هست که دیدمش و باهاش آشنا شدم دخمر خوبیه کاری ازش بخوای بتونه کوتاهی نمیکنه:icon_pf (17): ولی فقط در حد توی شهر خودمون بیرون شهر نمیاد...........:viannen_38: از همون تنبلیه هست دیگه...میدونی که ... یکم زیادی حساسه ولی سعی میکنه نشون نده قبول دارم من یک حرفی زدم به دل و خودش گرفت و از دستم ناراحت بود.......امیدوارم بخشیده باشه ببخشید به خاطر همون حساس بودنمه....من کی هستم که بخوام ببخشم... دختر فعالی هست توی میتینگها میاد.....یعنی فقط من و خودش میریم تقریبا آره والا.... قراره بعد از اعلام قبولیش یک سور تپل بهمون بده........ ایشالا... خوب فعلا همین دیگه یادم نمیاد موفق باشی و سلامت عزیزم مرسی گلم تو هم همینطور عزیزم بووسسسس:wubpink: ممنون که اومدی شهدخت جان :wubpink: منور فرمودی سلامبه نظر من اگه به جای این مدال ها و امتیازات توی سایت، توی درس یا کار یا یه هنر دیگه یه امتیاز جدید میگرفتید صد شرف داشت.اینجا اکثرا وقت گذرونیه...وعمر رو الکی تلف کردن چیه هی مدال رو مدال و امتیاز رو امتیاز به هم الکی میدید...یه دوتا کار علمی انجام بدید سلام. خب من به کارهای دیگه ام میرسم و اگر وقت داشتم یه سر اینجا هم میزنم... اگر ببینم اینجا به درس و سایر کارهای شخصیم لطمه میزنه کلا نمیام...چند باری شده که 1 ماه به 1 ماه نیومدم... و اما بودن اینجا برام لذت بخشه به خصوص وجود دوستان خوبی که ازشون انرژی میگیرم....هر وقت احساس کردم " عمر رو الکی تلف کردنه " مطمئنا دیگه نمیام ! ممنون که به فکر هستید. شاد باشید :wubpink: سلام افسانه خانوووم سلام ، خوش اومدید یه کاربر هنرمند عشق عکاسی بچه خونگرم شیراز . شهرتونو خیلی دوست دارم . یه بار اومدم چند سال پیش ، کلی خاطره و عکس دارم ازش همه شهرمونو دوست دارن بگذریم مهربون و تا اونجا که فهمیدم اهل کمک به دیگرونه تا اونجا که بتونم سعیمو میکنم....اما بعضی وقت ها پیش اومده که لطف مکرر تبدیل به حق مسلم شده واسه بعضی ها فکر کنم کمی هم روحیه حساسی داشته باشه. همینطوری حدس میزنم درست حدس زدی براش آرزوی موفقیت دارم ممنون که اومدی...شاد باشی :wubpink: 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دختر شیرازی جونوم...دحتر شیرازی...ابروتو به من بنما.... ای جاننن...:w42: افسانه گلی: خودت گلی هنر مند خانوم گرم مرسی گلم لطف داری...:girl_blush2: همه رو دهتوت می کنه شیراز از همه مهم تر معمار بهلههههه :shad: عکاسی...20! مرسی مهناز گلی که اومدی....:wubpink: پیوسته شاد و پیروز باشی.. افسانه خانم گل: اول حتما یه اسفند جانانه برای خودت و آجیت دود کن !!! (همچین همه دوستان گفتند که من فکر کردم همشون همسایه دیوار به دیوارتونن). نه بابا بادمجون بم آفت نداره توی اون گردهمایی من افسانه خانم رو خیلی با انرژی, خونگرم, خنده رو, مهربان و خوش برخورد و مبادی آداب دیدم. واقعا از هر لحاظ خانوووووم! ممنون.نظر لطفتونه :wubpink: عاشق آب انار و بیزار از فالوده کافی شاپ حافظیه !!! هیییی دلم آب انار خواست همیشه تو زندگی موفق و سر بلند باشی ممنون کاپیتان که دعوتمو پذیرفتی....:wubpink: شادی ، پیروزی و سربلندیت آرزوست سلام سلام سلااام آسا گلییییی :aghosh: فکر کنم اولین دوستم خودت بودی،فقط میدونم مهربونی و تو حرفت خیلی پشتکار داری.:girl_yes2: مرسی گلم از مهربونی خودته خوشحال شدم از دعوتت عزیزم منم خوشحال شدم که اومدی ...:wubpink: شاد باشی گلم :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااااااام افسانه جوووووووووونم خوبی؟ سلاام سلااام شیرین گلیییی. مرسی فدات شم من خوب خوبم :shad: عشق عکس و خیلیم فعال یه چیز دیگه که خیلی مهمه مهربون مهربون مهربونه لطف داری گلم از مهربونی خودته :wubpink: مرسی که اومدی عزیزم...شاد و سرافراز باشی...:wubpink: سلام به افسانه خانوم سلام آقا محمد :icon_pf (44): فک کنم از جمله کسایی تو انجمن باشن که کسی تا حالا ازش دلخور نشده و این نشانگر دل صاف و صادقشه. سعی کن اینجوری بمونی تا همه دوست داشته باشن. مرسی از لطفت...چشم هنرمنده واقعا عکساش حرف نداره من یکی از عکساشو دادم برام نقاشی کشیدن. جدی ؟ :shad: کدومشو ؟ آرزوی موفقیت دارم براش چون لیاقتشو داره. ممنون که اومدی...منم بهترین آرزوها رو واست دارم :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده