sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مژده مژده ....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این گیاه نه داوودیه نه کوکب :4chsmu1: بازم فکر بنمایید :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ میدونم از خانواده asteraceae هسته درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ بلی درست میباشد:w71: یک امتیاز برای شما ...حالا زود باش سوالای دیگه بپرس تا به جواب برسی:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ فهمیدم Tagetes Sp هست درسته؟ بهش میگن همیشه بهار فرانسوی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ از طایفه anthemideae هست؟ یا از طایفه heliantheae هسته؟ اصلا اسم جنسش crysanthemim هست؟ یا اسم جنسش Echinacea هست؟ Gaillardia pulchella نیست؟ فهمیدم Tagetes Sp هست درسته؟ بهش میگن همیشه بهار فرانسوی :jawdrop::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ فهمیدم Tagetes Sp هست درسته؟ بهش میگن همیشه بهار فرانسوی همه اینا اشتباه بید! جنس این گل هم اسم خودشه . :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ خب ببین من یه راه بهت میگم که از این به بعد حتی با ندانسته ها هم بتونی جواب رو بگی ...تیکه تیکه به جواب رسیدن قشنگه ...میتونستی سرچ کنی اسامی گیاهان هوای ازاد رو ببینی...میتونستی ازم بپرسی این گل فصلیه یا نه ؟یک ساله است یا دوساله ؟ برگهاش متقارنن یا متناوب؟ و......نشانه های زیادی میتونی پیدا کنی تا به جواب برسی....:wubpink: راحت ترین راهشم اینه خودم بیام و جواب رو بزارم!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ خوب من که چندتا سوال پرسیده بودم هیچ کدوم رو جواب ندادی حالا از کدوم طایفه هست؟ فصلیه یا نه؟ یکساله هست یا دوساله؟ مشخصات فندقه اش چیه؟ حالا همه رو جواب بده:w42::w14::4chsmu1::w127::w70::wht::Laie_28::62izy85::shad::2rqfst4::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ راستی zinnia نیست؟('گل آهار) سوال دونه دونه نه یه خروار! افرین دختر کوشا.....این خوشگل خانم اسمش آهاره :w71: یه کوچولو اطلاعات راجه به این گیاه : " نام علمي: Zinnia elegans خانواده: COMPOSITAE گياه يكساله و نسبتا سريع الرشد، برگها بيضوي تا سرنيزه اي شكل، گلها شبيه گل كوكب در رنگهاي قرمز، ارغواني صورتي، كرم، سفيد و زرد در تابستان و اوايل پاييز ظاهر مي شوند. حداكثر بلندي ۷۵-۶۰ و گستردگي آن به ۳۰ سانتيمتر مي رسد. نيازها: مكان آفتابي، خاك حاصلخيز كه داراي زهكش خوب باشد. گلهاي خشك گياه را مرتبا حذف نماييد. حداقل دماي قابل تحمل آن صفر درجه سانتيگراد است. ازدياد: از طريق كاشت بذر در گلخانه در اول بهار امكان پذير است. " برای اطلاعاات بیشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه کنید . حالا وقتشه بعد اینهمه تلاش یه سوال تاپ برامون بزاری:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ آخ جوووووووووووووون بالا خره درست گفتم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ باشه حالا من میذارم: هر کی گفت این خشگله کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ من دونسته بیدم اسمشو ...ولی بهتره کس دیگه بیاد بگه :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده