omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ این تحقیقی است که من و آقای محمدی برای درس برنامه ریزی مسکن ارائه دادیم. روی این تحقیق بسیار زحمت کشیدیم فکر کنم کار خوبی از آب دراومده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
houman_milani 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ این تحقیقی است که من و آقای محمدی برای درس برنامه ریزی مسکن ارائه دادیم. روی این تحقیق بسیار زحمت کشیدیم فکر کنم کار خوبی از آب دراومده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشکل داره و باز نمیشه ممنون 2 لینک به دیدگاه
simaishahr 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ اقای وکیلی کاش لینک بازنگری کنید نه اینجا و نه در سیت شهرسازی هیچ کدوم دانلود نمیشن :( 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ مارومسخره کردید؟ سلام دوست عزیزبه انجمن خودت خوش اومدی :icon_gol::icon_gol::icon_gol:پیش میاد گاهی چون من خودم فایلای زیادی رو توانجمن آپلود کردم که بعد از مدتی لینکش خراب میشه ودوباره آپلود کردم اینم تقصیر آقا امید نیست واگه میخواین پیغامتون به آقای وکیلی برسه رو پاسخ با نقل قول بزنین 4 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اگه فایل رو پیدا کردم لینک رو اصلاح میکنم حتما. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده