CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ Craft Director Tools v. 10.1.2 49672KB [list=1][*]http://rapidshare.com/files/448701702/Craft_Director_Studio_v10.1.4_32Bit_64Bit.rar.html[/list] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (passowrd):51render.com 2 لینک به دیدگاه
armiya 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام مرسی از سایت عالیتون برای دانلود هر کاری کردم نتونستم بگیرم راه دیگه نیست برای دانلود من یه عکس دارم از یه ربات می خوام اونو 3 بعدی کنم از چه نرم افزار استفاده کنم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام مرسی از سایت عالیتون برای دانلود هر کاری کردم نتونستم بگیرم راه دیگه نیست برای دانلود من یه عکس دارم از یه ربات می خوام اونو 3 بعدی کنم از چه نرم افزار استفاده کنم سلام .. نظر لطفتونه لینکها تست شدن .. مشکلی نداشتن .. متاسفانه همین 2 تا لینکو پیدا کردم ازش .. بدون فیـلتر نرم افزارهای زیادی هست که میشه باهاش مدلسازی کرد مکس .. مایا .. مودو .. زیبراش .. هر کدوم هم قابلیتهای خودشونو دارن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده