rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ این تاپیکو قبلا تو باشگاه مهندسان گذاشته بودم. ولی چون دیگه اونجا نمیرن خواستم اینجا هم باشه تا از نظرای دوستان استفاده کنم پروژه مربوط به آخرای سال گذشته میشه یه خط بادکن بطری سفارش دادن که بسازیم. درحالیکه که هیچ اطلاعاتی هم ازش نداشیم. بعد از 2 ماه تلاش آماده شد و خدارو شکر که بعد از 6 ماه هنوز خوب کار میکنه. بطری نوشابه یا آب معدنی اول بصورت پریفرم با دستگاه تزریق تولید میشه بعد تو این ماشین قرار میگیره، حرارت میبینه، با فشار باد 30 بار که داخلش وارد میشه شکل قالب بطری رو به خودش میگیره... 1800 تا در ساعت تولید داره عکساشو میذارم اینجا که نظرتونو بپرسم 9 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ اینا عکسایی هستن که روز افتتاح کارخونه خریدار (بوسیله خودش) گرفته شدن 10 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ 2 دستگاه هم برای یه کارخونه تو سلیمانیه عراق سفارش گرفتیم که یکیشون آماده شده. فیلمشو که تو محیط کارگاه خودمون با موبایلم گرفتم براتون میذارم. البته تو این دستگاه جدید سیستم بطری بردار و میل استرچ ها رو تغییر دادیم و طول گرمکن و تعداد لامپ های مادون قرمزشو بیشتر کردیم که عملکردش خیلی روانتر و بهتر شده. لینک اصلاح شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلام مهندس خیلی برام جالبه که بدون هیچ گونه زمینه آشنایی تونستید این پروژه رو تموم کنید میشه تمامی مراحل کاری رو با توضیحات لازم شرح بدی؟ به ترتیب قوربونت 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلام مهندسخیلی برام جالبه که بدون هیچ گونه زمینه آشنایی تونستید این پروژه رو تموم کنید میشه تمامی مراحل کاری رو با توضیحات لازم شرح بدی؟ به ترتیب قوربونت چشم حتما سر فرصت راستی فیلم جدیدشو نگاه کردی؟ سیستم بطری بردارشو ببین تغییر دادم نسبت به قبلی چقدر راحتتر کار میکنه. (قبلی کپی کامل از دستگاه آلمانی بود) 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من چرا اینجارو ندیده بودم؟ رضاجان فاصله زمانی تزریق تو قالب ها تا عملیات حرارتیتون وعملکرد سیستم پنوماتیکتون چقدره؟ بعد مشکلات اسکراپ شدن دارین؟ اگه دارین تو مرحله تزریق بیشتر اتفاق میفته یا حرارت دهی؟ (عذرمیخوام جسارتا با توجه به مشکلات قالبسازی درایران وپروسه تزریق پلاستیک فک کنم این قسمت مشکل ساز بوده براتون) 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من چرا اینجارو ندیده بودم؟ رضاجان فاصله زمانی تزریق تو قالب ها تا عملیات حرارتیتون وعملکرد سیستم پنوماتیکتون چقدره؟ بعد مشکلات اسکراپ شدن دارین؟ اگه دارین تو مرحله تزریق بیشتر اتفاق میفته یا حرارت دهی؟ (عذرمیخوام جسارتا با توجه به مشکلات قالبسازی درایران وپروسه تزریق پلاستیک فک کنم این قسمت مشکل ساز بوده براتون) در واقع این یه ماشین تزریق نیست. پریفرمها قبلا تزریق شدن و بعد داخل این دستگاه قرار میگیرن تا باد بشن به این صورت که اول بوسیله یه بالابر به قسمت سورتر انتقال داده میشه و مرتب میشه. بعد روی پالتهای کوچیک قرار میگیره که جابجا بشه (هر پالت یک پریفرم رو جابجا میکنه). تو مسیر حرکت از کوره عبور داده میشه که ما بدلیل سرعت بالا کوره ها رو از نوع لامپهای مادون قرمز 2000 وات انتخاب کردیم و بدلیل حرارت خیلی زیادش برای اینکه سطح پریفرمها قبل از گرم شدن عمقشون نسوزه بوسیله یک بلوور یک باد سرد رو توی کوره جریان دادیم. بعد از اینکه پرفرمها نرم شدن داخل قالب میرن و با چند عمل پشت سر هم (باد کم فشار، میل استرچ، باد پرفشار، تخلیه) باد میشن و به شکل بطری نوشابه یا آب معدنی در میان. 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ 2 دستگاه هم برای یه کارخونه تو سلیمانیه عراق سفارش گرفتیم که یکیشون آماده شده. فیلمشو که تو محیط کارگاه خودمون با موبایلم گرفتم براتون میذارم. البته تو این دستگاه جدید سیستم بطری بردار و میل استرچ ها رو تغییر دادیم و طول گرمکن و تعداد لامپ های مادون قرمزشو بیشتر کردیم که عملکردش خیلی روانتر و بهتر شده. لینک اصلاح شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا رضا این لینک دومی خراب شده.... 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ............ بطری نوشابه یا آب معدنی اول بصورت پریفرم با دستگاه تزریق تولید میشه بعد تو این ماشین قرار میگیره، حرارت میبینه، با فشار باد 30 بار که داخلش وارد میشه شکل قالب بطری رو به خودش میگیره.............. بصورت پریفرم یعنی چی؟30 بار فشار زیادی نیست؟ دقت ماشینکاری قوسهای قالب بطری ها چقدره؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ............بطری نوشابه یا آب معدنی اول بصورت پریفرم با دستگاه تزریق تولید میشه بعد تو این ماشین قرار میگیره، حرارت میبینه، با فشار باد 30 بار که داخلش وارد میشه شکل قالب بطری رو به خودش میگیره.............. بصورت پریفرم یعنی چی؟30 بار فشار زیادی نیست؟ دقت ماشینکاری قوسهای قالب بطری ها چقدره؟ تو تصویر بالا سمت چپ پریفرم هست که با تزریق تولید شده و بعد با دستگاهی مشابه مال ما به سمت راستی تبدیل شده. یا مثلا تصویر زیر: خاصیت این روش علاوه بر سرعت بالای تولید دقت قسمت رزوه و آب بندی و گاز بندی خوبه پریفرم: عکس زیر هم انواع دیگه ی پریفرمه که برای مصارف دیگه تولید شده . مثل ظرف عسل و مربا و روکشهای چراغ و خیلی چیزای دیگه که نیاز به رزوه دقیق و سرعت تولی بالا دارن ----------------- در مورد فشار هم باید بگم در واقع به 30 بار مشهوره چون کمپرسور های 30 بار براش خریداری میشه ولی من تاحالا ندیدم بیشتر از 22 بار فشار تو دستگاه تنظیم بشه. این فشار باد در آخرین لحظه فقط برای نیم تا هشت دهم ثانیه داخل بطری وارد میشه و فقط برای اینه که دیواره ها رو کاملا به قالب بچسبونه و بعدش سریع تخلیه میشه. 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آقا رضا این لینک دومی خراب شده.... آره انگار پاک شده دوباره آپلود میکنم 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ مهندس دستت طلا کارت حرف نداره هزینه ی یک خط تولید که راه اندازی کنید در چه حدود هست؟ 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ مهندس دستت طلاکارت حرف نداره هزینه ی یک خط تولید که راه اندازی کنید در چه حدود هست؟ خواهش میکنم هزینه... بدون قالب (معمولا هر شرکتی طرح بطری خودشو داره) و بدون کمپرسور هوا (معمولا شرکتا از یه کمپرسور مرکزی و لوله کشی استفاده میکنن) چیزی در حدود 45 تومنی میشه... که البته خیلی پایننتر از قیمت چینه 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ این تاپیکو قبلا تو باشگاه مهندسان گذاشته بودم. ولی چون دیگه اونجا نمیرن خواستم اینجا هم باشه تا از نظرای دوستان استفاده کنم پروژه مربوط به آخرای سال گذشته میشه یه خط بادکن بطری سفارش دادن که بسازیم. درحالیکه که هیچ اطلاعاتی هم ازش نداشیم. بعد از 2 ماه تلاش آماده شد و خدارو شکر که بعد از 6 ماه هنوز خوب کار میکنه. بطری نوشابه یا آب معدنی اول بصورت پریفرم با دستگاه تزریق تولید میشه بعد تو این ماشین قرار میگیره، حرارت میبینه، با فشار باد 30 بار که داخلش وارد میشه شکل قالب بطری رو به خودش میگیره... 1800 تا در ساعت تولید داره عکساشو میذارم اینجا که نظرتونو بپرسم مهندس من مکانیک و این چیزا بلد نیستم ولی فکر کنم از یه دستگاه تزریقی استفاده میشه اولش بعد بادی نه ؟ چن تا از آشناها تو کار تولید ظروف پلاستیکی هستند اونجاها دیده ام اینا رو 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ مهندس من مکانیک و این چیزا بلد نیستمولی فکر کنم از یه دستگاه تزریقی استفاده میشه اولش بعد بادی نه ؟ چن تا از آشناها تو کار تولید ظروف پلاستیکی هستند اونجاها دیده ام اینا رو ممنون از کامنتت دقیقا همینطوره تو بحث با دوستان هم توضیح داده شده 3 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از کامنتت دقیقا همینطوره تو بحث با دوستان هم توضیح داده شده بابا من اصطلاحات علمی رشته خودمو بلد نیستم اونوخ اصطلاحات قلنبه سلنبه شماها رو . . . .:imoksmiley: ممنون:w71: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده