sam arch 55879 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 آره...خبآخه معماری هم شد رشته.... نهایت کارتون کشیدن یه نقشه است که اونم ماانجام میدیم... از من میشنوید ترک تحصیل کنید..جلوی ضرر و هرقت بگیری سود کردی... با نهایت ادب و احترام جواب شمارو می دم.برداشت بد از این مطلب ممنوع است. سپرده ایم دست شما که فریاد مهندسای شهرساز و سوپورهای شهرداری ازتون به آسمان هفتم رسیده! میگی چرا سوپور های شهرداری خوب یک نگاه بکن به اطرافت متوجه میشی. اگرم نفهمیدی که اینجاست فرق بین مهندس معمار با مهندس عمران! فرق:ذهنی که به سوپورهای شهرداری هم باید فکر کنه! با توجه به اینکه بهترین دوستان من از قشر عمرانن،و با توجه به علم دوستان در سازه،خواهش میکنم از اظهارنظر در مباحث غیر از رشته خود بپرهیزید.ممنون،کوچک دوستان عمران. 7
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 چرا من پشیمون نیستم؟ روزی نیست که 5-6 نفر نگم معماری بدرد نمی خوره. اما من همچنان تو چشمشون نگاه می کنم و می گم: من دوسش دارم ...اینقدر بگید تا.. 5
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 من هدفی نداشتم مامانم هدف داشت ک انتخاب رشته کرد واسم 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 من هدفی نداشتم مامانم هدف داشت ک انتخاب رشته کرد واسم به این میگن بچه حرف گوش کن 2
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 حقیقت من از اول با علاقه رشته معماری رو انتخاب کردم هر روزی هم که میگذره بیشترو بیشتر علاقمند میشم خیلیا میان میگن که رشتتون خوب نیستو شما فقط نقاشی میکنین و از این قبیل حرفا اما من اصلا اهمیت نمیدم مهم اینه که از ته قلبم رشتمو دوس دارم راست آره خیلی دوست دارم وارد بازار کار بشم اما فقط کاری که در رابطه با رشتم باشه . . . 2
saman 7 8787 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 من معماریو دوست دارم چون به فضا روح میبخشه. چون همه شاهکارای دنیارو معمارا ساختن(نه عمرنا) عمرانا میتونن فرمی مثل برج آزادیو طراحی کنن؟نه آخر کار عمران اینه که یه قوطی درست کنن مثل خونه های ایران. یا همچین ساختمونایی 2
معماری منظر 354 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 من اولش بخاطر خونوادم اومدم ولی از ترم 3 تازه فهمیدم معماری یعنی چی و خیلی به رشتم علاقه پیدا کردم الان احساس میکنم زندگی یعنی معماری ودوست دارم فقط تو رشته خودم کار کنم 2
ارسال های توصیه شده