Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ در وحله اول که این تصاویر رو مشاهده کردم برام خیلی جالب بود بخصوص ماشین اختراع شده به قدری فانتزی و زیباست که انسان از دیدن این ماشین لذت میبره اما سوال اینجاست که چرا یک شرکت بزرک پوشاک به نام Lacoste با ماشین سازی سیتروئن همکار شده؟ با هم این تصاویر رو میبینیم آرم شرکت Lacoste بر روی سپر ماشین آرم سیتروئن بر روی قالپاق و آرم Lacoste بر روی سپر نما از پشت و بالا گرفته شده به صندلیهای عقب خوب دقت کنید از این نما به اندازه ماشین دقت کنید در این تصویر به صندلیها قسمت نگهدارندههای سر سرنشینان خودرو بسیار جالب تعبیه شدهاند در اینجا تایرها بهتر خود را به رخ میکشند آرم دو شرکت از نمای پشت بسیار زیبا هستند در این نما چیز عجیب خط زرد هست که برای من هم جالب بود این نما خارقالعادهترین بخش بود فرمان و کنترل ماشین بسیار زیبایی خاصی دارند بخش چراغ عقب دارای سه چراغ میباشد در هر سمت آرم سیتروئن درخشش خاصی دارد چراغهای سمت چپ ماشین نمای ماشین از زاویه بقل چراغهای ریز اما پرقدرت نمایی با نور خورشید 3 لینک به دیدگاه
zaneti 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اگه اطلاعات دیگه ای هم داری بزار لطفا منبع را هم بزار شکل ماشین واقعا عجیب و غریبه بیشتر آدم فکر می کنه ماشین اسباب بازی تا واقعی خیلی ظریف است و بچگانه شکل و بدنه ماشین برای من خیلی جذاب نیست چون بیشتر تخیلی هست تا واقعی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده