Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ متاسفانه ما گروهمون قرار بود امروز برنامه کاملو تحویل بدیم اما تا فردا ظهر وقت داریم اگه لطف کنی یه کمی زود تر به ما برسونید خیلی ممنونتون میشم:(:(:( ای بابا تا فردا بتونید صفحات رو طراحی کنید خیلی هنر کردید به نظرم یکم از برنامه رو بنویسید حالت .exe ببر دانشگاه به استادتون نشون بده بگو نمی دونم چرا اینجا جواب نمیده خونه جواب می داد یکمی هم ننه من غریبم بازی در بیار که استاد برنامه امون اینجوری برنامه ام اونجوری ازش وقت بگیر واسه هفته بعد 2 لینک به دیدگاه
l3inesh0on 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان خسته نباشید...یه تقاضا داشتم..من یه پروژه visio همراه با document میخوام..میخواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه..خیلی واجب و حیاتیه.ممنون میشم به دادم برسید... ایمیل من : fati_yas19@yahoo.com لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سلامميشه واسه كلاس ابلت تو جاوا واسم يه برنامه بزارين با تشكر 1 لینک به دیدگاه
razul 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ mochakeram dasetun dar nakone taze ozv shodam omidvaramm hamishe mataleb mofid dashte bashin 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ لطفا یک جا دیگه ,uploadکنید کدوم فایل رو ؟ پ.ن: تمامی لینک ها سالم هستند در صورتی که مشکل دارید اسم فایل رو بگین تا در سرور دیگه آپ بشه موفق باشید لینک به دیدگاه
فرشته222 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ عزیز دل خواهر لااقل بگو چه جوری دانلودش کنیم یا اینکه خودت یه بار دانلودش کن ببین میشه؟ لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ عزیز دل خواهر لااقل بگو چه جوری دانلودش کنیم یا اینکه خودت یه بار دانلودش کن ببین میشه؟ با سلام / تمامی لینک ها اصلاح شدند / موفق باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده