afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۸۹ hamidsafa گفته است: واقعا؟چرا تا حالا فکر میکردیم آریوبرزن مال ارجان بوده؟نکنه یاسوج ارجان جدیده؟؟؟؟؟؟؟ گفته شده اریوبرزن در ارجان یک قلعه ساخته این دلیل نمیشه اهل ارجان باشه بعد قبل از انقلاب بهبهان جزو استان ما بوده 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۸۹ شهر كهگيلويه دقيقا كوجا مي شه؟ :jawdrop: قبلنا شهرستان كهگيلويه بود؟ كي اين اطلاعات غلطو ميده به ملت؟ آريو برزنم مال دناست هيچ گونه اعتراضي هم وارد نيست 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۸۹ o-n گفته است: شهر كهگيلويه دقيقا كوجا مي شه؟ :jawdrop:قبلنا شهرستان كهگيلويه بود؟ كي اين اطلاعات غلطو ميده به ملت؟ آريو برزنم مال دناست هيچ گونه اعتراضي هم وارد نيست نخواستیم بگیم دهدشت چون دیگه خیلی ضایع میشد لینک به دیدگاه
marzisalehi 50 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۲ محمد عارف با سپاس فراوان از این تاپیک. یه سوال؟ شما چطوری این همه اطلاعات رو به دست اوردی؟ من دیدم در بخشهای فضای سبز هم شما اطلاعات خوبی دارید. و این سوال پیش اومد که عارف اینجا ، عارف اونجا ، عارف همه جا. ولی واقعا تشکر. من اهل کهگیلویه و بویراحمدم و در واقع وظیفه منه که این تاپیک رو ایجاد کنم و به دیگران اطلاع رسانی کنم. بازم سپاس.:w72: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده