SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یاس امین الدوله،گل های معطر سفید، زرد یا صورتی رنگی دارد که در چین و ژاپن از آن به عنوان داروی گیاهی استفاده می شود. چای گل یاس امین الدوله که از ترکیب نصف فنجان گل در یک فنجان آب جوش پس از ۱۰ دقیقه آماده می شود حاوی ترکیبات مغذی فراوانی است و نوشیدن سه فنجان از آن در روز مشکلی را به وجود نخواهد آورد. از قدیم از گل های این درخت برای بهبود علائم آسم استفاده می شده است براساس تحقیقات انجام شده، اینوسیتول، تانین، لوتئولین و روغن های فرار از بیشترین ترکیبات چای گل یاس امین الدوله است که علاوه بر تأمین بسیاری از مواد معدنی ضروری برای سلامت بدن، سردرد را به میزان قابل توجهی تسکین می دهد. ترکیبات ضدعفونی کننده موجود در این چای، التهاب مثانه را کاهش داده و عفونت های مجاری ادراری را بهبود می بخشد. رشد گروهی از باکتری ها مانند سالمونلا، استرپ، استاف و توبرکلوزسیس که بیماری هایی از قبیل گلودرد، سل و مسمومیت های غذایی را ایجاد می کنند به دنبال مصرف منظم این دم کرده گیاهی کاهش پیدا می کند. مصرف دم کرده گل یاس در دوران سرماخوردگی، درد مجاری تنفسی را تسکین داده و مخاط آن را نرم می کند. تب ناشی از سرماخوردگی و تهوع و استفراغ به دنبال هپاتیت C نیز از دیگر عوارضی است که با استفاده از این نوشیدنی بهبود پیدا می کند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده