ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ کاربران از دید گاه خود بهترین زبان برنامه نویسی را معرفی کنید و دلایل انتخاب را بیان نمایید . 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بهترین ؟!؟! من خودم از اون اول که شروع کردم با سیستم عامل داس بود جدای از پاسکال و سی که باید توش حرفه ای باشی تا بدردت بخوره ( اصولا دانشجوها یه زره بیشتر یاد نمیگیرن ) من وی بی و سی شارپ کار کردم . فرقی بین وی بی دات نت با سی شارپ ندیدم و چون توی ای اس پی دات نت کار می کنم باهاش ، کلا خیلی خوشم میاد . جاوا هم اندازه اینکه بتونم اسمش رو هجی کنم بلدم واسه همین نمی تونم تشخیص بدم کدوم کاربردی تره از جاوا خوشم نیومد می خواستیم یه دایره بکشیم نمی دونم چی کار کنه 10 صفحه کد نوشتیم البته جاوا اپلیکیشن ، تحت وب کار نکردم ببینم چه طوریه و چقدر بدردبخوره . (البته این وسط جاوا اسکریپت کلی کاربردی تر از وی بی اسکریپته چون جاوا اسکریپت روی همه مرورگر ها اجرا میشه ولی وی بی اسکریپت نه ) اما از بین دات نت و پی اچ پی ، هر دوش واقعا کاربردیه و خوب ، حالا این قضیه سرور های لینوکسی که دات نت توش مشکل داره در عوض کلی چیزای دیگه داره که جای اونو گرفته . مثل وب سرویس های فوق العاده و ... مرسییی ملیساا برای تاپیک خوبت . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده