Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ خیلی از کاربران تازه وارد با اصطالاحات ویبولتین آشنا نیستن و در این آموزش سعی دارم که بیشتر اصطلاحات رو به کاربران عزیز معرفی کنم. اصطلاحات: هک و پلاگین Hook & Plugin: هک و پلاگین مثل برنامه جانبی برای ویبولتین کار میکنه مثال:این تشکر که شما میکنید بهش میگن هک تشکر و خیلی دیگر از هک و پلاگین ها مانند: 10آمار برتر انجمن یا هک مدیریت تبلیغات سایت یا هک سحر و جادو و..... پست بیت PostBit: پست بیت همان مشخصات کاربری هستش که اطلاعات کاربر نشون میده (مثال:عکس) ناوبار Navbar: ناوبار نواری بالای سایت هستش که بعضی از کاراش میشه به کلید های میانبر اشاره کرد مثل: جستجو یا کنترل پنل کاربر یا لینکهای سریع و.... و همنطور کنترل پنل کوچک کاربر. رنک Rank: رنک یعنی عنوان کاربری که به صورت عکس که بالای آواتار نشون داده مشه مثه : 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ در کل هر صفحه انجمن از چند قسمت تشکیل شده من اسم های فارسی رو ننوشتم ،چون اینجوری بهتر و تو تغییرات مثلا ،Header استفاده میشه تا عنوان یا سربرگ Header Navbar . Threadbit . Forumbit . Postbit . Footer . Archive header, footer, left and right columns. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده