masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ Reactance [TABLE=width: 635] [TR] [TD=colspan: 2]equivalent-circuit [/TD] [TD=width: 198] [/TD] [TD=width: 47] [/TD] [TD=width: 208]مدار معادل [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
mehdi sarkohaki 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ Resistance Equalizer=متعادل کننده 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ فیوز... زیمنس :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ زیمنس :icon_pf (34): سیم پیچ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سیم پیچ به علت نبود چ با ج شو میکنیم جمپر 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ به علت نبود چ با ج شو میکنیم جمپر رتور 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ آرمیچر روتور:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ [h=6]غزل الكترونيكي [/h] [h=6]تا بينهايت مي رود هم صفر و هم قطب دلم [/h] [h=6]مي چرخد اندر حول تو ، چونان روتور روح و دلم [/h] [h=6]گه سوي اشباع ميرود گه قطع ميگردد اميد [/h] [h=6]هر پايه اي از اين ديود وصل است بر جان و دلم [/h] [h=6] [/h] [h=6]اين قلب من چون خازني آكنده است از عشق تو [/h] [h=6] [/h] [h=6]بيهوده شارژم مي كني ، شوخي مكن با اين دلم [/h] [h=6]Vcc چشمان تو در آي سي TTL ام [/h] [h=6]شوريده حالم ميكند چون اخگري اندر دلم [/h] [h=6] [/h] [h=6]در حوزه فركانس غم ، طراح فيلترها چه شد ؟ [/h] [h=6] [/h] [h=6]سيگنال نويزت مي رود در بازه ي زرد دلم [/h] [h=6]بي هارمونيك مويت ، موج دلم خطي شده [/h] [h=6]تو هارمونيك اولي با مضربي زوج از دلم [/h] [h=6]اي تابع تبديل تو مبهم تر از تقدير من [/h] [h=6]از رتبه N بگذرد سيگما و لاپلاس دلم [/h] [h=6]قفل روتور گشته دلم ليكن چنان افتاده ام [/h] [h=6]گويي توان نامي ام ، بالاتر است از اين دلم [/h] [h=6]در حسرت يك ميكرو وات از عشق تو آواره ام [/h] [h=6]آمد به پايان اين غزل من ماندم و باز اين دلم[/h] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده