Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشکال نداره.....برای همه ممکنه پیش بیاد..... ماکرویو.... واریابل 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ماخ زندر مدلاتور .... اینارو ازکجاپیدامیکنی؟ رله 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اینارو ازکجاپیدامیکنی؟رله پیدا نمیکنم..........باهاشون کار کردم و دیدم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیتسینک.... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ پیدا نمیکنم..........باهاشون کار کردم و دیدم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیتسینک.... کریستال 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ نفوذپذیری نسبی... اینجوریه یکسوساز تمام موج باترانس سروسط 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اینجوریهیکسوساز تمام موج باترانس سروسط چ جوریه.........اونی ک گفتم یکی بود.... ترموستات.... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ چ جوریه.........اونی ک گفتم یکی بود.... ترموستات.... ترانس ولتاژ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده