wooer 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سوکت... سوکت ، وصال تو در دل شب دعاي من، گريه بي صداي من، بانگ خدا خداي من به خاطر تو بود و بس 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سوکت... سوکت ، وصال تو در دل شب دعاي من، گريه بي صداي من، بانگ خدا خداي من به خاطر تو بود و بس ترانزیستور 4 لینک به دیدگاه
مهران چمنی 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ رگولاتور ولتاژ ( حالا ببینم با ژ چی میتونین بگین ) 5 لینک به دیدگاه
مهران چمنی 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ ژنراتور رله دستگاه پمپاژ بازم با ژ داری بگی؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ رله دستگاه پمپاژ بازم با ژ داری بگی؟ ژیروسکوب 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ujt یو جی تی چطوری خوشگل؟ یکسوکننده 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ چطوری خوشگل؟یکسوکننده فدااااات :girlhi: هم فاز.... زنر 3 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ژنراتور!!!! به جان خودم اصن نمیدونم چیه فقط اسمش شنیدم... 1 لینک به دیدگاه
مهران چمنی 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ژنراتور!!!! به جان خودم اصن نمیدونم چیه فقط اسمش شنیدم... ژنراتور رو بارها گفتن قبلن... ولی باشه قبول رله قطع ولتاژ ( بازم ببینم با ژ چی دارین بگین :gnugghender: ) 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ژنراتور رو بارها گفتن قبلن...ولی باشه قبول رله قطع ولتاژ ( بازم ببینم با ژ چی دارین بگین :gnugghender: ) ژئوترمال 3 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ژنراتور رو بارها گفتن قبلن...ولی باشه قبول رله قطع ولتاژ ( بازم ببینم با ژ چی دارین بگین :gnugghender: ) شرمنده داداش سید گفت دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده