saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ هرتز هرتز رو 4ساعت پیش گفته بودین مراجعه شود به صفحه 26:ws28: تکراری تکراری 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ هرتز رو 4ساعت پیش گفته بودینمراجعه شود به صفحه 26:ws28: تکراری تکراری دیگه مخم نمیکشه 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ دیگه مخم نمیکشه منم همینطور دیگه آخرین فسفرهای مغزمم داره تموم میشه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ ولتاژ دلم روی 1000 هست دوست من ولی کس نمی داند ولت متری میخوام .... ولت متری میخواهم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ ملتاژ دلم روی 1000 هست دوست من ولی کس نمی داند ولت متری میخوام .... ولت متری میخواهم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ ببخشید دوستان سواد برقی کم بود گفتم منباب تغییر در مزاج دوستان عزیزم و من باب رفع کسالت شعر نغز بالا رو بزارم اگر مجید گلم ناراحت شدند پاکش کنم قصدم خیر بود و لاغیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ ببخشید دوستان سواد برقی کم بود گفتم منباب تغییر در مزاج دوستان عزیزم و من باب رفع کسالت شعر نغز بالا رو بزارم اگر مجید گلم ناراحت شدند پاکش کنم قصدم خیر بود و لاغیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی باحال بود دستتون درد نکنه مهندس 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ راه انداز نرم موتور(Soft Starter) 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ راه انداز نرم موتور(Soft Starter) که کارشون حفاظت از.... حفاظت در مقابل اضافه بار- حفاظت در مقابل توالی معکوس فازها و دو فاز شدن- حفاظت در مقابل افزایش حرارت سیم پیچ های موتور که از طریق سنسورهای حرارتی انجام می گردد.- حفاظت در مقابل کاهش ولتاژو موارد دیگر که بسته به سازنده راه انداز می تواند تغییر کند. 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ رویت پذیر خوبه همین رویت ها هستن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده