میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ بسیار مفیده :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ----------------------------------------------------- زبان انگلسی هست ولی مفهوم هست با تصاویری که داره قسمت اول: CATIA Fundamentals (اصول مقدماتی کتیا) موارد تدریس شده در این بخش: Introduction to CATIA Profile Creation Basic Features Additional Features Dress-Up Features Assembly Design Design in Context برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 5.8 Mb لینک این قسمت اصلاح شد. 11 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ فعلا لینک ها خرابه!!!!!!!!!!!!!!!! سایته بسته شده تقصیر من نیست قسمت دوم : CATIA Surface Modeling Basic (کار با سطوح) موارد تدریس شده در این بخش: Introduction to Surface Design Creating Wireframe Geometry Creating Basic Surfaces Performing Operations on the Geometry Completing the Geometry in Part Design Modifying the Geometry برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 3.95 Mb 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قسمت سوم : Digital Mockup موارد تدریس شده در این بخش: DMU Fitting Simulator Simulation of Sections for Move activity DMU Kinematics Simulator Defining a Mechanism Simulating Mechanisms Analyzing Movements Recording and Playing Simulations برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 2.3 Mb 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قسمت چهارم :Knowledgeware موارد تدریس شده در این بخش: Knowledge Fundamentals- Introduction to knowledge tools Creation and edition of parameters Creation and edition of formulas Creation and edition of design tables Use of external parameters Reuse of existing relations Use of Rule Bases Knowledge Advisor- Workbench presentation Creating user parameters and formulas Defining Checks, Rules, Reactions, Lists, Laws, Loops and macros with arguments Associating URLs to parameters or relations Running macros from Rules or Reactions Using the Knowledge Inspector tool Managing Design Tables and part family catalogs برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 950 کیلو بایت 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قسمت پنجم : Drafting (نقشه کشی) موارد تدریس شده در این بخش: Start a Generated Drawing Define the Main Views Define Section Views and Cuts Define Secondary Views: Detail, Clipping, Broken, Breakout, Auxiliary, Isometric and Unfolded Views Edit a View and Sheet Properties Add Sheets to a Drawing Reposition Views Create Generative Dimensions Create Balloons Check Links to a Solid 3D Part and Update a Drawing Add a Title Block Print the Drawing برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تمرین اول کشیدن بیل مکانیکی اسباب بازی بخش 1 شامل : Infrastructure Sketcher Part Design (Solid-modeling) 2D - drafting Auto-Update بخش 2 : Part Design (Solid-modeling) Generative Shape Design (Surface modeling) Material Mapping & RealTime Rendering بخش 3 : Assembly Design Clash Detection and Part Modification دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 7.5 Mb دانلود مدل نهایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (1M size) 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تمرین دوم کشیدن Mouse بخش اول: Import 2D outline drawing Build 3D wireframes based on the imported drawing Build the upper surfaces of the mouse (by Generative Shape Design) بخش دوم : Do the draft analysis to search any undercut portion on the upper surfaces Adjust the curvature of the problem surface manually Build the lower surfaces of the mouse Convert the surfaces into a solid بخش سوم : Build the parting surfaces based on the imported drawing Create components from the finished model Re-assemble the components into a product Modify the outlook of the master model and then get all components updated automatically دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 6 Mb دانلود نقشه دو بعدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل نهایی آماده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تمرین سوم بخش اول: Build a Master Model of the basket handle Create the upper & the lower parts from the Master Model Build the mechanical features on the both parts Get the both parts auto-updated after modifying the outlook of the master model بخش دوم: Build the metal arm Build the basket Add material texture onto all components Assemble components بخش سوم: (آنالیز) Simplify the model for analysis Create Meshes onto two components and create a connector between them Create boundary conditions & define properties Analyze displacements & stresses دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایلهای مورد نیاز برای انجام تمرین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3D Files برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Mesh File برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام IGES Files 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تمرین چهارم 2D to 3D approach بخش اول: Create three Extrude surfaces, offsetting from X,Y,Z planes Apply reference pictures onto the three surfaces Create a sketch for each cross-section and then relocate them to the corresponding positions بخش دوم: Create 3D curves, then create Freeform surfaces First create the Body, then the Wing, and finally the Tail Create a symmetric model by mirroring the resultant surfaces by a reference plane دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس سه نما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تمرین پنجم Import a 2D outline drawing into Catia Build 3D curves based on the imported drawing Build the “right wing” of the perfume bottle (by Generative Shape Design) Continue to build the remaining outer faces Close all the openings except the bottle mouth Apply a material texture دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقشه 2 بعدی مورد نیاز: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تمرین ششم عینک بخش اول: Create 2D Reference Lines (to control the overall size) Build a rough wireframe model by 3D (freeform) curves بخش دوم: Build a HALF surface model (on right hand side) Do “curvature analysis” to check surface smoothness Do “connect check” to check tangency continuity Do “draft analysis” to check any undercut portion بخش سوم: Convert the surfaces into a solid Build the parting surface Split the finished (master) model into separate parts Re-assemble the parts into a product Part Design in Assembly (Design in Context) Capture/Render Images for marketing purposes. دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3D file of nose pad: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
alirezaghaemi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سلام اين پيغام داده ميشه Forbidden You don't have permission to access /~mmdsham/doc/nose_pad_right.stp on this server. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سلاماين پيغام داده ميشه Forbidden You don't have permission to access /~mmdsham/doc/nose_pad_right.stp on this server. ببخشید سایتی که اینا رو میزاشت اول مجانی و برای عموم بود حالا عضویتی شده چند تا از این جزوه ها رو خودم قبلا دانلود کردم...بقیش هم تو سایتای دیگه هست لینکها رو اصلاح میکنم بعدا 2 لینک به دیدگاه
rezaseifi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ با سلام و احترام با تشکر از فایلها من نتونستم به غیر از اولی بقیه را دانلود کنم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ با سلام و احترام با تشکر از فایلها من نتونستم به غیر از اولی بقیه را دانلود کنم گفتم..اون سایته که اینا رو میزاشت الان بسته شده..یعنی بازه ولی ثبت نامی شده من 2-3 قسمت دیگش رو دارم...آپلود میکنم فردا پس فردا اگه یادم بمونه 2 لینک به دیدگاه
artin1 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ گفتم..اون سایته که اینا رو میزاشت الان بسته شده..یعنی بازه ولی ثبت نامی شدهمن 2-3 قسمت دیگش رو دارم...آپلود میکنم فردا پس فردا اگه یادم بمونه دوست گرامی، مثل اینکه فراموش کردید؟ لطفا اگر وقت کردید از این کار نیک غفلت نکنید 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ دوست گرامی،مثل اینکه فراموش کردید؟ لطفا اگر وقت کردید از این کار نیک غفلت نکنید این یکی 2 تاش که داشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بقیش رو میگرم تو نت پیدا میکنم الانه وقت ندارم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ من شروع کردم به دانلود ولی بجز قسمت اول بقیه ی لینک ها حذف شده اند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده