Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 فروردین، 2011 دلم برای نقد و بررسی تنگ شده خب کسی کار نمی ذاره که بخوایم نقد و بررسی کنیم 1
SHARLIN 306 ارسال شده در 10 فروردین، 2011 خب کسی کار نمی ذاره که بخوایم نقد و بررسی کنیم خوب یکی بیاد نقدش کنیم دیگه:62izy85: 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 23 دی، 2011 چقدررررررررررر تاپیکای خوبی که دارن خاک می خورن خوب برا زنده کردنش یه کار می ذارم بیاین نقدش کنین امیدوارم شما هم کاراتونو بذارین 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 23 دی، 2011 چقدررررررررررر تاپیکای خوبی که دارن خاک می خورنخوب برا زنده کردنش یه کار می ذارم بیاین نقدش کنین امیدوارم شما هم کاراتونو بذارین ابن نقد نداره والا...عالبه :texc5lhcbtrocnmvtp8 فقط یه سئوال....اون کف گل گلیه ( سمت راست) سرامیکه؟ :JC_thinking: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 دی، 2011 ابن نقد نداره والا...عالبه :texc5lhcbtrocnmvtp8فقط یه سئوال....اون کف گل گلیه ( سمت راست) سرامیکه؟ :JC_thinking: من بگم؟ موکت با طرح گله
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 دی، 2011 چقدررررررررررر تاپیکای خوبی که دارن خاک می خورنخوب برا زنده کردنش یه کار می ذارم بیاین نقدش کنین امیدوارم شما هم کاراتونو بذارین به نظر من اون فاصله 1 پله که باری ورودی آشپزخونه هست اصلا خوب نیست؛ اگه یکی هواسش نباشه..:icon_pf (34):استادمون میگفت هیچوقت تو طرحامون اختلاف ارتفاعمون 1 پله نباشه؛ چون دیده نمیشه...
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 23 دی، 2011 من بگم؟ موکت با طرح گله موکت؟ نمیدونم چرا به نظرم بافتش به موکت نمی خوره...من گیرم یه کم :texc5lhcbtrocnmvtp8 اگه از شفافیتش کم شه بهتر نمی شه؟ :JC_thinking: به نظر من اون فاصله 1 پله که باری ورودی آشپزخونه هست اصلا خوب نیست؛ اگه یکی هواسش نباشه..:icon_pf (34):استادمون میگفت هیچوقت تو طرحامون اختلاف ارتفاعمون 1 پله نباشه؛ چون دیده نمیشه... نگو اینو من چند باز نزدیک بود سر همین با مغز برم تو کابینت....می شه سطح شیب دار هم ایجاد کرد اما یه سطح باشه بهتره 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 دی، 2011 موکت؟ نمیدونم چرا به نظرم بافتش به موکت نمی خوره...من گیرم یه کم :texc5lhcbtrocnmvtp8اگه از شفافیتش کم شه بهتر نمی شه؟ :JC_thinking: نگو اینو من چند باز نزدیک بود سر همین با مغز برم تو کابینت....می شه سطح شیب دار هم ایجاد کرد اما یه سطح باشه بهتره اون گل 5 برگه ها که به هم وصلن و قهوه ای رو میگی دیگه؟ آره؛ به نظر من که موکتن اما پرزش کمه واسه اون پله هم منم تو خونه یکی از فامیلامون تجربشو داشتم:icon_pf (34): با نظرت موافقم که شیبدار باشه بهتره, از کابینتاش هم خوشم نمیاد
.FatiMa 36559 ارسال شده در 23 دی، 2011 ابن نقد نداره والا...عالبه :texc5lhcbtrocnmvtp8فقط یه سئوال....اون کف گل گلیه ( سمت راست) سرامیکه؟ :JC_thinking: موکته:دی به نظر من اون فاصله 1 پله که باری ورودی آشپزخونه هست اصلا خوب نیست؛ اگه یکی هواسش نباشه..:icon_pf (34):استادمون میگفت هیچوقت تو طرحامون اختلاف ارتفاعمون 1 پله نباشه؛ چون دیده نمیشه... آره راس می گی خونه خودمون اینطوریه بعد من فک می کنم همه جا باید اینطوری باشه دستم عادت کرده خودمم یه بار تجربه نقش بر زمین شدنو دارم تازه با خورشتی که دستم بود کلی کار واسه مامانم جور کردم! اون گل 5 برگه ها که به هم وصلن و قهوه ای رو میگی دیگه؟ آره؛ به نظر من که موکتن اما پرزش کمه واسه اون پله هم منم تو خونه یکی از فامیلامون تجربشو داشتم:icon_pf (34): با نظرت موافقم که شیبدار باشه بهتره, از کابینتاش هم خوشم نمیاد اوا چرا؟!! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 دی، 2011 آره راس می گی خونه خودمون اینطوریه بعد من فک می کنم همه جا باید اینطوری باشه دستم عادت کرده خودمم یه بار تجربه نقش بر زمین شدنو دارم تازه با خورشتی که دستم بود کلی کار واسه مامانم جور کردم! اوا چرا؟!! دستت درد نکنه :biggrin: آخه؛ زاویه باز شدن دراش خیلی بده, من که به این مدلا عادت ندارم, :5c6ipag2mnshmsf5ju3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 23 دی، 2011 دستت درد نکنه :biggrin: آخه؛ زاویه باز شدن دراش خیلی بده, من که به این مدلا عادت ندارم, :5c6ipag2mnshmsf5ju3 راس می گیا به اینش اصلا دقت نکرده بودم!
سـارا 20071 ارسال شده در 25 دی، 2011 چقدررررررررررر تاپیکای خوبی که دارن خاک می خورنخوب برا زنده کردنش یه کار می ذارم بیاین نقدش کنین امیدوارم شما هم کاراتونو بذارین فاطی جونم خسته نباشی اون سکوی جلوی ورودی آشپزخونه رو که ونوس گفت. یه مورد دیگه که یکم اذیت می کنه ، اینه که کسی که رو صندلی های جلوی اپن میشینه ، پاش می خوره به اپن ! بهتره لبه اپن بیرون بیاد یکم تا فضا برای پا باشه.اینجوری باید صندلی ها رو خیلی بکشیم عقب و کار سخت می شه 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 دی، 2011 فاطی جونم خسته نباشی اون سکوی جلوی ورودی آشپزخونه رو که ونوس گفت. یه مورد دیگه که یکم اذیت می کنه ، اینه که کسی که رو صندلی های جلوی اپن میشینه ، پاش می خوره به اپن ! بهتره لبه اپن بیرون بیاد یکم تا فضا برای پا باشه.اینجوری باید صندلی ها رو خیلی بکشیم عقب و کار سخت می شه مرسی از ریزبینیه دقیقت:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 1
ارسال های توصیه شده