MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ کاخ خسرو که نیس. 15. گور صخره ای؟ معبد آناهیتا هم که حتما نیس. 16. کتیبه داریوش؟ 2 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ کاخ خسرو که نیس.15. گور صخره ای؟ معبد آناهیتا هم که حتما نیس. 16. کتیبه داریوش؟ اورین اورین کتیبه داریوش درسته اگه وقت کردم بعدا یه مطلب میزارم این کتیبه اگه بدونین ثبت جهانی هم شده 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ اورین اورین کتیبه داریوش درسته اگه وقت کردم بعدا یه مطلب میزارم این کتیبه اگه بدونین ثبت جهانی هم شده من که داریوش رو گفته بودم لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ منظورت شهر بیستون؟ نه نه خیرآ یعنی این: پل آجری صفوی بیستون 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ من که داریوش رو گفته بودم کجا گفته یودی؟!!!!!!!!!!!!!!!! نه خیرآ یعنی این: پل آجری صفوی بیستون از کی تابحال بیستون یعنی پل آجری صفوی بیستون؟!!!!!!!!!! این محمد حسین هم خودشو کشت که بگه بنا نیست؟ پس چرا میگی پل؟ این یه سنگ نوشته هست 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ کجا گفته یودی؟!!!!!!!!!!!!!!!! از کی تابحال بیستون یعنی پل آجری صفوی بیستون؟!!!!!!!!!! این محمد حسین هم خودشو کشت که بگه بنا نیست؟ پس چرا میگی پل؟ این یه سنگ نوشته هست :ws3::ws3: اشتب گفتم جای داریوش کوروش :ws3::ws3: درباره شهر که نمیحرفیم درباره بناست لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ خب امتیاز منو بدین....!!! چقده عجله داری باید رسیدگی کنم بعد زودتر سوال بعدی رو طرح کن که با توئ:rose: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ 2-بناست؟ 3-در قسمت غربیه کشوره؟ 4-در قسمت شرقی؟ 5-مدرن هستش؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ 2.بله!!! 3.خیر 4.خیر 5.خیر 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ 8-گنبد کاووس یا گنبد قابوس؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ 9- مربوط به دوران صفویه ست ؟ 10- در زمان ساسانی ها ساخته شده ؟ 11- مکان سیاسی هستش؟ 12-مکان مذهبی هستش؟ 13- داخل شهر هستش؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده