Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ کتاب مقدمه ای بر اتو ماسیون و کنترل فرآیندهای صنعتی نوشته دکتر حمید رضا تقی راد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ آقا من اولی رو دانلود کردم ولی نمی دونم فونتها رو نمی خونه؟ نشون نمی ده فقط عک های مطلب رو نشون میده؟ اشکال از سیستمه منه؟ 1 لینک به دیدگاه
Aby_zare 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه واسه منم همینه - همه ی سایتا رو زیرورو کردم - همه از هم کپی کردن - یکیشون باز نکرده ببینه توش چی هست . متاسفم 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متن مشکلی نداره . شما فونتهای متن pdf را ندارید. هنگام باز کردن متن یک ارور نشون میده و اسم فونتی که لازم دارید رو میزنه . اون فونت رو از اینترنت دانلود کنید و در پوشه فونت ویندوزتون بریزید الان من چون قبلا این فونتها رو ریختم دقیق نمیدونم فونتهای این متن چی بود ولی به احتمال زیاد nazanin هست چندتا فونت کاربردی مثل zar , nazanin , b-mitra و ... که در اکثر متون فارسی استفاده میشن رو براتون میذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ متن مشکلی نداره . شما فونتهای متن pdf را ندارید. هنگام باز کردن متن یک ارور نشون میده و اسم فونتی که لازم دارید رو میزنه . اون فونت رو از اینترنت دانلود کنید و در پوشه فونت ویندوزتون بریزیدالان من چون قبلا این فونتها رو ریختم دقیق نمیدونم فونتهای این متن چی بود ولی به احتمال زیاد nazanin هست چندتا فونت کاربردی مثل zar , nazanin , b-mitra و ... که در اکثر متون فارسی استفاده میشن رو براتون میذارم فونت jadid bold میخواد . من دانلود کردم ولی بازم جواب نداد 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ فونت jadid bold میخواد . من دانلود کردم ولی بازم جواب نداد من هیچ مشکلی ندارم تمامی فایلها قابل خوندن هست از adobe acrobat pro extended 9 هم استفاده میکنم و فونتهای مربوطه رو ریختم. لازم بذکر هست متن اسکن شده با کیفیت بالا از کتاب است 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ من هیچ مشکلی ندارم تمامی فایلها قابل خوندن هست از adobe acrobat pro extended 9 هم استفاده میکنم و فونتهای مربوطه رو ریختم. لازم بذکر هست متن اسکن شده با کیفیت بالا از کتاب است نرم افزار من Adobe Reader XI هست و عکس زیر از صفحه گرفتم . اگه یه ورژن دیگه از رنامه نصب کنم درست میشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ نرم افزار من Adobe Reader XI هست و عکس زیر از صفحه گرفتم . اگه یه ورژن دیگه از رنامه نصب کنم درست میشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون فونت ها رو که گذاشتم ریختی؟ من رو دو تا سیستم چک کردم هیچ مشکلی نداشتن 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اون فونت ها رو که گذاشتم ریختی؟ من رو دو تا سیستم چک کردم هیچ مشکلی نداشتن اون فونتا ریختم درست شد.:hapydancsmil: تشکرات ویژه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده