ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ همینطور که مطلع هستید چند روز پیش مایکروسافت نسخه ی بتا 2 ویندوز ویستا را بصورت پابلیک برای دانلود در وب سایت ویندوز ویستا قرار داد. دیروز ویستا رو روی درایو D سیستم با حجم 7 گیگابایت نصب کردم ویستا دقیقا 6 گیگابایت فضا اشغال می کند من پیشنهاد می کنم اگر واقعا می خواهید ویندوز راحت و بدون هیچ مشکلی کار کند حداقل باید ویستا روی یک درایو حداقل 15 گیگابایتی نصب شود. دی وی دی نسخه بتا 2 بصورت bootable است و می توانید براحتی سیستم را بوسیله DVD استارت کنید و ویندوز را نصب کنید فایل سیستم درایوی که ویندوز ویستا روی آن نصب می شود باید NTFS باشد، البته در ستاپ ویندوز می توانید پارتیشن مورد نظر خود را با فایل سیستم NTFS فرمت کنید. بعد از کامل شدن مراحل نصب سیستم ریست و باسرعت خوبی وارد ویندوز می شود (بعد از ساختن اکانت جدید و ...) . در نسخه ی بتا 2 سرعت و گرفیک واقعا تغییر کرده با وجود گرافیک بالای GUI پنجره ها و برنامه های ویندوز خیلی سریع باز و اجرا می شوند. متاسفانه ویستا هنوز خیلی ار سخت افزار ها رو پشتیبانی نمی کند، من از کارت صدای Creative Live 5.1 اشتافده می کنم کهخ متاسفانه ویندوز نشناخت و صدا نداشتم ولی بعد از جستجو کردن در گوگل یک درایور Optimize شده برای ویندوز ویستا پیدا کردم که بعد از نصب کارت صدا فعال شد. و مهمتر از همه کارت گرافیک است کارت گرافیک من Geforce 4 TI 4200 AGP8X 128MB است همراه با ورودی ویندوز بصورت یش فرض این کارت رو شناخت بعد از چک کردن سایت nVIDIA متوجه شدم که درایور مخصوص ویندزو ویستا هم در سایت برای دانلود قرار دارد با حجم 35 مگابایت فایل رو دانلود کردم ولی متاسفانه بعد ار نصب متوجه شدم که فقط کارت گرافیک های سری FX و جدید تر پشتیبانی شده. بعد از یک ساعت جستجو در گوگل و فایل های مختلف بالاخره تونستم درایور قدیمی ویندوز XP رو روی ویستا نصب کنم. اینطور که به نظر میرسه همه چیز OK هست . ویندوز ویستا برای بیشتر برنامه های گرافیکی از Pixel Shader و Vertex Shader نسخه 2 استفاده می کند و کارت گرافیک های سری FX و جدید تر فقط این تکنولوژی را ساپرت می کنند و متاسفانه کارت گرافیک من فقط نسخه ی 1.1 رو ساپرت می کند. و این باعث شده که خیلی از برنامه ها اجرا نشوند مانند Windows Movie Maker و یا Windows DVD Maker و خیلی برنامه های دیگر ، البته هنوز بازی یا دمو اجرا نکردم تا ببینم آیا مشکلی داره یا نه. بنابراین از همین الان به فکر یک کارت گرافیک جدید و قوی باشید. جالب اینکه ویندوز ویستا درایو D را با نام C شناخته یعنی در محیط ویستا درایور D که ویستا روی آن نصب است بعنوان C شناخته می شود و درایو C اصلی با نام D شناخته می شود. البته این فقط زمانی است که شما در ویندوز ویستا هستید اگر سیستم را ریست و وارد سیستم عامل قبلی خود شوید همه چیز عادی و درایور ها با نام قبلی خود سر جای خودشان قرار دارند. خوب، من پیشنهاد می کنم حتما این نسخه از ویندوز را نصب کنید تا با قوی ترین ، امن ترین و زیبا ترین سیستم عامل سال 2007 آشنا بشید، این سیستم عامل اصلا شبیه ویندوز XP نیست و اگر می خواهید در سال 2007 بعد از نصب نسخه ی آلفای ویستا با آن راحت کار کنید حتما از همین الان تمرین کنید ممکن هست تعدادی از دوستان حتی نتوانند در این ویندوز یک کانکشن ساده ی اینترنت بسازند (خیلی از بخش ها تغییر کرده) بنابراین پیشنهاد می کنم حتما نصب کنید . بخش ها و امکانات خیلی زیادی در ویستا قرار داده شده که اگر وقت شد حتما درباره ی هر کدام از این بخش ها بیشتر توضیح خواهم داد. تعدادی عکس همراه با توضیحات از بخش های مهم ویندوز و قسمت هایی که فکر می کنم برای شما هم جالب باشه اینجا قرار دادم : دسکتاپ و استارت منو همینطور که میبینید در سمت راست Windows Vista Sidebar قرار دارد می توانید بخش های مختلفی را در این ساید بار با نام Gadget اضافه کنید یکی از Gadget هایی که خیلی جالب هست Notes است برگه های سبز رنگی که روی سایدبار قرار دارد. در این برگه های یادداشت های روزانه ی خود را بنویسید و براحتی حذف کنید و یا برگه ی جدید اضافه کنید Computer یا همون My Computer همینطور که میبینید حجم درایو ها بصورت گرافیکی نمایش داده شده. البته با توجه به گرافیک بالای این سیستم عامل بیشتر بخش های گرافیکی و کلا ظاهر پنجره ها قابل تغییر است. با استفاده از گرافیک بالای ویستا می تواندی براحتی پنجره های مختلف را کاستومایز کنید برای مثال تغییر ساز آیکون ها : اندازه ی طبیعی پنجره ی Computer Control Panel اگر دقت کنید متوجه خواهید شد که بخش ها و قسمت های مختلفی در این سیستم عامل قرار داده شده. مانند Network Center ، Parental Control و ... برنامه ی Photo Gallery Viewer برای نمایش عکس و کلیدی برای ویرایش عکس Windows Media Player 11 و خبری خوب برای علاقه مندان بازی های ویندوز، تمامی بازی های ویندوز با گرافیک بالا در ویستا قرار داده شدند. همراه با چند بازی جدید Network Center کنترل شبکه و کانکشن های مختلف Performance Diagnostic Console برای کنترل وضعیت سیستم و رفع اشکال Windows Update در این نسخه از ویندوز آپدیت محیط فرندلی تر شده و همینطور امکانات بیشتری به آن اضافه شده مانند Update History : در این بخش می توانید وضعیت پکیج های درحال دانلود و یا دانلود شده و نصب شده را چک کنید . یکی از بخش های جدید، جالب و مفید ویستا BitLocker Drive Encryption است بوسیله این برنامه می توانید هر یک از درایو های خود را Lock کنید بصورتی که به هیچ عنوان کاربر دیگری نمی تواند به اطلاعات شما دسترسی داشته باشد حتی با قرار دادن هارد دیسک شما در یک کامپیوتر دیگر. روش کار باینصورت است که شما درایو خود را Lock می کنید اطلاعات کد شده و برای دیکد کردن آنها شما به PIN کد نیاز دارید، سیستم می تواند این PIN کد و کلید را در یک USB Flash قرار دهد و هر زمان بخواهید به سیستم دسترسی داشته باشید باید USB Flash را به سیستم وصل کنید. یکی دیگر از امکانات ویستا که واقعا مفید خواهد بود قسمت Parental Controls است در این قسمت والدین می توانند دسترسی فرزندان خود را به کامپیوتر ، بازی ها، برنامه ها ، اینترنت و حتی زمان کار با کامپیوتر را کنترل کنند منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ انتشار پیش از موعد نسخه Home Premium از ویندوز ویستا در آمریکا همه چیز برای عرضه ویندوز ویستا و آفیس 2007 آماده می باشد تا در تاریخ 30 ژانویه مایکروسافت این نرم افزارها را برای تمامی مشتریان در سراسر جهان عرضه کند و آنها را وارد دنیای جدیدی از ارتباط، اشتراک گذاری، دسترسی به اطلاعات و سرگرمی در عصر و مفهوم دیگری از عرصه دیجیتال کند. با اینکه تنها چند روز به این تاریخ باقی مانده است، برخی از فروشگاه های آنلاین اقدام به پیش فروش نسخه های مختلف ویستا کرده اند و علاوه بر آن تعدادی از نسخه Home Premium ویستا در آمریکا برای کاربران ویژه ارسال شده است. این نسخه از ویستا از قیمت 119.99 دلاری برخوردار است که می توانید از همین لحظه این نسخه و یا سایر نسخه های ویستا را سفارش دهید (!) به مناسب عرضه این محصولات و بخصوص ویندوز ویستا که بعد از 5 سال توسعه ارائه خواهد شد، مایکروسافت نیز جشنی برگزار خواهد کرد که در آن "استیو بالمبر" به عنوان مدیر ارشد مایکروسافت از فروشگاه هایی که این محصولات را عرضه می کنند دیدار خواهد کرد تا این رویداد بدون هیچ مشکلی ثبت شود. لازم به ذکر است که مایکروسافت با همکاری شرکت ها و فروشگاه های معتبر این جشن را در بیش از 30 ایالات در آمریکا برگزار خواهد کرد. منبع خبر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ فروشگاه های محصولات نرم افزاری در کشور نیوزلند از امروز فروش ویندوز ویستا جدیدترین سیستم عامل کمپانی مایکروسافت را آغاز نمودند. با توجه به آنکه مایکروسافت از پیش قول داده بود در تاریخ 30 ژانویه فروش ویندوز ویستا را شروع نماید و اختلاف زمانی در کشور نیوزلند، کاربران علاقه مند در این کشور چندین ساعت زودتر از استرالیا، 13 ساعت زودتر از انگلستان و تقریبآ یک روز زودتر از کاربران آمریکایی موفق به خرید ویندوز ویستا شدند. فروش ویندوز ویستا در کشور نیوزلند که با برگزاری مراسمی در شب برگزار شد ابتدا از طریق فروشگاه Dick Smith Electronics Powerhouse واقع در شهر Manukau صورت گرفت. یک گروه از متخصصان شرکت مایکروسافت در این فروشگاه حاضر بوده و در صورت بروز اشکال و یا هرگونه سوالی به مشتریان راهنمایی لازم را ارائه می دهند. اولین خرید رسمی سیستم عامل مایکروسافت ویندوز ویستا در ساعت 12:01 دقیقه شب 30 ژانویه 2007 صورت گرفت. همزمان با آغاز فروش ویندوز ویستا در نیوزلند، مایکروسافت برنامه های جانبی دیگری را نیز برگزار نموده است که عمدتآ برنامه هایی با اهداف خیرخواهانه و جمع آوری کمک های مالی می باشند. بطور مثال، در صورت خریده شدن 15 عدد DVD ویندوز ویستا و یا آفیس 2007 توسط هر فرد و یا شرکت نیوزلندی مقداری از این مبلغ صرف کمک به مراکز بهداشتی - تحقیقاتی مبارزه با سرطان در کودکان می شود. لازم به ذکر است که DVD های مذکور همگی دارای امضای شخص بیل گیتس می باشند. منبع خبر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (نقل از Geekzone) 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ صدها نفر از مردم توکیو برای خرید ویندوز ویستا از نیمه های دوشنبه شب شروع به صف گرفتن در مقابل فروشگاه های عرضه نرم افزاری کرده اند. تقریبا تمامی شهرهای پیشرفته دنیا چنین تصویری به خود گرفته اند. شهر سیدنی در استرلیا نیز تمامی علاقه مندان به فناوری و رایانه را از خانه های خود بیرون کشیده است و به صف های طولانی خرید ویندوز ویستا هدایت کرده است. بازار استرالیا دومین بازار بعد از کشور نیوزیلند می باشد که ویستا در آن به فروش می رسد. خریداری با یک نسخه از ویندوز ویستا که آقای بیل گیتس آنرا امضا کرده است به آرامی و با لبخند دور می شود. سخنگوی مایکروسافت میگوید: "این تنها نسخه امضا شده ویستا توسط بیل گیتس بود که در خارج از آمریکا به فروش میرسد و و پنج نسخه دیگر در شهر نیویورک پیش خرید شده اند." به نظر میرسد که اولین خریداران ویستا ، علاقه مندانی به علم کامپیوتر می باشند که به رشد تکنولوژی نیز کنجکاوی نشان می دهند. صف ها هنوز به طولانی شدن ادامه می دهند اما گفته می شود که طولی نمی کشد که این صف ها بطور کامل از بین خواهند رفت. مایکروسافت در وب سایت رسمی خود اعلام کرده است که شخص آقای بیل گیتس با معرفی ویستا به جهان فروش سراسری آنرا آغاز خواهد کرد و کاربران از خانه خود می توانند این جشن را در وب سایت مایکروسافت بطور زنده مشاهده کنند. مشاهده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (قابل دسترس در ساعات آینده) منبع خبر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ نسخه جديد سيستم عامل پيشرفته ويستا كه قرار است از روز 31 ژانويه به طور رسمي در كشور كره عرضه شود، بسياري از كاربران اينترنتي اين كشور را با مشكل روبرو خواهد ساخت. به گزارش ايلنا، طبق گفته بسياري از متخصصان رايانهاي در كره، ويندوز ويستا كه قرار است از روز 31 ژانويه به بازار عرضه شود، ناسازگار و مغاير با بسياري وب سايتهاي آنلاين كره، پورتالها، وب سايتهاي خريد آنلاين و وب سايتهاي بازي خواهد بود. آنها معتقدند؛ مشكل اين است كه ويندوز ويستا به هيچ وجه با يك برنامه نرم افزاري به نام ACTIVE-X كه در سطح وسيع در سايت هاي اينترنتي كره استفاده ميشود ناهماهنگ و ناهمگون است. از آنجا كه بسياري از شركتهاي بزرگ سازنده PC از جمله سامسونگ و ال جي در نظر دارند از ماه فوريه PCهاي ساخت خود را با سيستم عامل ويستا به بازار عرضه كنند، بي شك اين ويندوز مشكلات زيادي براي كاربران به همراه خواهد داشت. 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ صنعت it فلوریدا انتظار دارد یک اثر اقتصادی قابل توجه را در نتیجه راه اندازی سیستم عامل ویندوز ویستا تجربه کند. طبق مطالعه تحقیقاتی که به تازگی به وسیله ماموریت مایکروسافت و به دست شرکت idc کامل شد، در طول سال نخست از شروع به کار ویندوز ویستا، صنعت it فلوریدا یک رشد قابل توجه را در شغل های جدید و درآمد ها خواهد دید. یافته های این مطالعه نشان می دهد که بیش از 18 درصد از کل اشتغال it در فلوریدا مربوط به ویندوز ویستا خواهد بود که یک اساس برای تجارت it فراهم می کند و به علاوه اشتغال مربوط به ویندوز ویستا در فلوریدا جهشی به سوی 11هزار شغل جدید خواهد داشت. ویندوز ویستا درآمدهای افزوده را در فلوریدا برای مایکروسافت به وجود خواهد آورد و انتظار می رود که در نخستين سال ارائه ویستا بیش از چهار میلیارد دلار از محصولات سرویس های مربوط به ویندوز ویستا به فروش خواهد رسید. شرکای مایکروسافت یعنی شرکت های فروش سخت افزار، نرم افزارنویسان و سرویس های تامین کننده شبکه های توزیع it نیز اثر شدید ویندوز را از نظر رشد در آمد احساس خواهند کرد. طبق این مطالعه، ارائه ویندوز ویستا به نیرومند کردن بیش از 12هزار شرکت it در فلوریدا کمک خواهد کرد که فروش و یا توزیع محصولات و سرویس های قابل اجرا بر روی ویندوز ویستا را برعهده دارند. انتظار می رود که از هم اكنون تا پايان سال 2007، شرکای مایکروسافت تقریبا 500 میلیون دلار بر روی محصولات و سرویس های وابسته به ویندوز سرمایه گذاری کنند. منبع : فاوانيوز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده