اتیش بیار معرکه 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ سلام دوستان. جوناي امروزي ، من ، تو ، او و......... واقعا من و تو تو زندگيمون چي ميخوايم؟!!!!!!!! تا حالا بهش فكر كردي؟ اگه فكر نكردي يكم انديشه كن ببين واقعا از اين دنيات و زندگيت و اطرافت چي ميخواي؟ (شايد اينجا نتونيم چيزايي رو كه ميخوايم بدست بياريم ولي فكر كنم اين تاپيك بهونه خوبي واسه يه ذره انديشه باشه... اقلا بگو چي ميخواي تا شايد يكم آروم شي... شايدم بهش رسيدي... نشاالله كه برسي) :ws52: 20 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آرامش... دقیقا... و البته انگیزه! نمیدونم چرا بی انگیزه شدیم 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ دقیقا...و البته انگیزه! نمیدونم چرا بی انگیزه شدیم اره آرامش و انگیزه... 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ منم فقط ارامش میخوام با ارامش همه اون گزینه ها باهاش میان اما مگه باسمون اعصاب میزارن 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ در حال حاضر فقط یه جایی رو میخوام که هیچ کس نشناستم..... مثلا یه کلبه ی درب و داغون تو یه دهات دور افتاده....... فقط و فقط هیچ کس اونجا منو نشناسه........همین! بعدا میام میگم کلا چی میخوام از این زندگی!!! 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ منم اون چیزایی که پیانیست و لی لی جونم گفتن ارامش و جایی که هیشکی منو نشناسه و اذیتم نکنه وصد البته تو حریم خصوصیم سرک نکشه 6 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ همه رو.... ماشالللللله چه خوش اشتهایییید شما........ 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خوب معلومه که.... پول ثروت.... آرامش آسایش....ودیگر هیچ.... 6 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ فقط آرامش خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ احتراممممم چیزی که دولت مردها اصلا بهش توجه نمی کنن 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که دنیا ثروت داشته باشی ولی یه بیماری داشته باشی حاضری کل ثروتت رو بدی و لی سلامتیت رو به دست بیاری 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ چه معنی داره جوون چیزی بخواد........................................واه 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که عزیزم کسی منکر نمیشه پول بده اما بدون آرامش اصلا ارزشی نداره 7 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ عشقمو میخوام ..از خدا هم میخوام از بنده خدا هم هیچی نمیخوام... عشقمو بدن برم زندگیمو کنم هرچقدم میخوان بعدش ازارم بدن مشکل سرم خالی کنن تو بی پولی غرقم کنن.. فقط همینو میخوام این تنها چیزی که میترسم نباشه بقیه چیزایه خوب میان میرن منم حتما همرو خودم بدست میارم.. فقط عشقمو بدن اروم میشم ثروتمند میشم خوشبخت میشم شاد میشم.. 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ آسایش... اینترنت....ماژیک و کاغذ...یه بالشت برای خواب 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده