Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ حل المسایل کتاب مقدمه ای بر ترمودینامیک مواد تالیف گسکل رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید. پسورد: www.noandishaan.com 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ chera pas dl nemishe?! دوست عزیز پست ماله خیلی وقت پیش بود به اقا پیمان میگم اگه تونست لینک رو تغییر بده 2 لینک به دیدگاه
jalalbh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام ببخشید من خیلی این کتاب رو لازم دارم تو کتاب فروشی هم موجودیشون صفر بود میشه لطفا لینک جدید قرار بدید؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ chera pas dl nemishe?! سلام ببخشید من خیلی این کتاب رو لازم دارم تو کتاب فروشی هم موجودیشون صفر بود میشه لطفا لینک جدید قرار بدید؟؟؟؟؟ سلام. لینک دانلود اصلاح شد لینک به دیدگاه
jalalbh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ متاسفانه نمیتونم دانلودش کنم میشه یه چک کنید لطفا؟؟؟؟؟ سلام. لینک دانلود اصلاح شد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ متاسفانه نمیتونم دانلودش کنم میشه یه چک کنید لطفا؟؟؟؟؟ چک کردم مجدداً. دانلود میشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۷ در 11 دقیقه قبل، Hadi.alizade گفته است : ببخشید فارسیه یا زبان اصلی؟ زبان اصلی هستش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده