lVlaryalVl 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ توپوگرافی :مهم ترین نکته جهت انجام توپوگرافی داشتن ورژن 8 این نرم افزار هست. ابتدا گزینه ی ADD MORE IMMAGERY ( شماره ی 1) رو کلیک می کنید. یک صفحه ی جدید باز می شه که نقشه ی شماست. یک منطقه رو انتخاب می کنید ( شماره 2) SELECT REGION و بعد GRAB محلی رو که انتحاب کردید خود به خود میاد توی صفحتون. سپس رو گزینه ی TOGGLE TERRAIN کلیک می کنید و می بینید که سطحتون انحنای لازم رو پیدا می کنه. سلام ، ممنونم بابت آموزش ، اما من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید .من وقتی Grab میکنم خودش خود به خود واسم باز نمیکنه !!!! چه کنم ؟؟؟ممنونم 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام ، ممنونم بابت آموزش ، اما من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید .من وقتی Grab میکنم خودش خود به خود واسم باز نمیکنه !!!! چه کنم ؟؟؟ممنونم سلام پیغام خطا بهتون میده؟ 4 لینک به دیدگاه
lVlaryalVl 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلامپیغام خطا بهتون میده؟ سلام ، ممنون بابت جواب ، نه هیچ خطایی نمیده فقط Grab که میکنم تو همون پنجره کوچک نشود میده و فرمان TOGGLE TERRAIN هم فعال نیست !!! 2 لینک به دیدگاه
katyhony 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام.من فایل کدو ایمپورت کردم.ولی متاسفانه پلان کدم خیلی کوچیکه و بعدشم این که نمیشه روش کاری انجام داد.ممنون میشم راهنمای کنید. 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام.من فایل کدو ایمپورت کردم.ولی متاسفانه پلان کدم خیلی کوچیکه و بعدشم این که نمیشه روش کاری انجام داد.ممنون میشم راهنمای کنید. وقتی نقشه رو ایمپورت میکنین توی پنجره open از گزینه option قسمت scale گزینه meters رو انتخاب کنین تا نقشه با مقیاس واقعیش وارد برنامه بشه، بعد از ایمپورت کردن نقشه رو انتخاب کنین اگر کل نقشه با هم انتخاب شد گروپ هستش روی اون کلیک راست کنین و گزینهexplode رو انتخاب کنین. موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سلام یه سوال چطور میشه یه فایل 3بعدی اتوکد رو به صورت 3بعدی بیاریم توی اسکچاپ ؟ اصلا میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سلام یه سوال چطور میشه یه فایل 3بعدی اتوکد رو به صورت 3بعدی بیاریم توی اسکچاپ ؟ اصلا میشه ؟ در اسکچاپ از منوی فایل گزینه ایمپورت پسوند فایل رو dwgانتخاب کنین و فایلتون رو وارد اسکچاپ کنین. 3 لینک به دیدگاه
saleh ebrahimi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ ممنون از شما کامل و جامع بود امیدوارم چند فصل آخر را هم به زودی آماده کنید به خصوص پلاگین وی ری . :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید منم یه سوال دارم امیدوارم جواب بدین چون یه کم فوریه من فایل رو تو محیط کد تمیز میکنم لایه های اضافی رو هم خاموش کردم ولی بازم وقتی وارد سکیچ آپ میکنم خیلی بهم ریخته و نامرتبه چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلامخسته نباشید منم یه سوال دارم امیدوارم جواب بدین چون یه کم فوریه من فایل رو تو محیط کد تمیز میکنم لایه های اضافی رو هم خاموش کردم ولی بازم وقتی وارد سکیچ آپ میکنم خیلی بهم ریخته و نامرتبه چیکار کنم؟ سلام ورژن اسکچاپتون چنده؟ و اینکه پلان بعد داره وقتی وارد اسکچاپش میکنید؟ 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلام خیلی ممنونم ک جواب دادین:rose: ورژن اسکیچ آپم همون 8 پلان بعد نداره یعنی میخواستم سه بعدی وارد اسکیچ آپ کنم ولی نشد بعدش مجبور شدم فایل اتوکدم رو عکس کنم و به صورت عکس وارد اسکیچ آپش کنم که البته وقتی ازش پرینت بگیرم خیلی خیلی بی کیفت و کوچیک دیده میشه من قبلا میتونستم مدل های سه بعدی رو دانلود کنم ولی الان با اینکه به نت وصلم ولی نمیشه و یه مشکل دیگه اینکه مدل هایی که قبلا دانلود کردم رو چه جوری مستونم وارد محیط اصلی کنم؟ با import و open نشد 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سلام خیلی ممنونم ک جواب دادین:rose: ورژن اسکیچ آپم همون 8 پلان بعد نداره یعنی میخواستم سه بعدی وارد اسکیچ آپ کنم ولی نشد بعدش مجبور شدم فایل اتوکدم رو عکس کنم و به صورت عکس وارد اسکیچ آپش کنم که البته وقتی ازش پرینت بگیرم خیلی خیلی بی کیفت و کوچیک دیده میشه من قبلا میتونستم مدل های سه بعدی رو دانلود کنم ولی الان با اینکه به نت وصلم ولی نمیشه و یه مشکل دیگه اینکه مدل هایی که قبلا دانلود کردم رو چه جوری مستونم وارد محیط اصلی کنم؟ با import و open نشد سلام نشد یعنی وارد برنامه نشد یا دوباره بهم ریخته ایمپورت شد؟ مدل های سه بعدی تون باید پسوندش 3ds باشه تا بتونید وارد اسکچاپ کنید. در ضمن دقت کنید که موقع ایمپورت کردن پسوند فایل رو از منو درست انتخاب کرده باشید 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ مدل هایی که قبلا دانلود کردم به صورت اسکیچ دانلود شده نمیذاره با پسوند 3ds وارد محیطش کنم. eror میده خداااااااااااا:4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ مدل هایی که قبلا دانلود کردم به صورت اسکیچ دانلود شدهنمیذاره با پسوند 3ds وارد محیطش کنم. eror میده خداااااااااااا:4564::4564: بصورت جداگانه وارد اسکچاپشون کنین و با پسوند skp ذخیرشون کنین، یعنی توی فایلی که دارین مدلینگ رو انجام میدید مستقیما ایمپورت نکنین 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ممنونم مهندس ولی بازم نشد؛ کلا فک کنم چون نقشه ام عکس هستش و رو اون کار سه بعدی رو انجام دادم برا همین هیچی رو نمیخونه من دیگه بیخیال نمره این پروژه شدم بازم ممنون از نکاتی که گفتین:w72: لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ممنونم مهندسولی بازم نشد؛ کلا فک کنم چون نقشه ام عکس هستش و رو اون کار سه بعدی رو انجام دادم برا همین هیچی رو نمیخونه من دیگه بیخیال نمره این پروژه شدم بازم ممنون از نکاتی که گفتین:w72: ربطی نداره به عکس! احتمالا برنامه مشکل پیدا کرده 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سایتی هست که بتونم یه برنامه کامل و بدون مشکل اسکیچ آپ رو دانلود کنم؟ چون همینم خیلی وقت نیست که دان کردم لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سایتی هست که بتونم یه برنامه کامل و بدون مشکل اسکیچ آپ رو دانلود کنم؟چون همینم خیلی وقت نیست که دان کردم خودتون از چه سایتی دانلود کردین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده