nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ممنون از راهنمایتون من طریقه کارو میدونستم ولی نمی تونستم نقشه رو داخل اسکچ لود کنم ولی معلوم شد که عیب از نسخه اسکچ من بود که پرو نبود،الانم با جایگزین کردن نسخه مشکلم حل شد 3 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها کسی میتونه متریال جدید وی ری یا حداقل با طرح های خوب،برای اسکچاپ در اینجا لینک بده یا اگه کسی داره بزاره اینجا برای دانلود،اگه کمک کنین واقعا ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
arpinos 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی عالیه فقط اگر میشه دو فصل اخر هم قرار بدین 2 لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ابراهیم جان ممنون از اموزش خوبتون ببخشید میخواستم درمورد نور پردازی توضیح بدین 3 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ پس این 2 فصل آخر چی شد ؟!!بابا هلاک شدیم!!1:w000: 2 لینک به دیدگاه
danial67 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ عزیزم لینک خرابه...جان داداش درست کن 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ عزیزم لینک خرابه...جان داداش درست کن به استارتر تاپیک اطلاع دادم که لطف کنن و اگر تونستن لینک دانلود رو اصلاح کنن 1 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سلام به تمام دوستان عزیز معمار و شهر ساز تالار نواندیشان.با توجه به راحتی و قابلیت های جالبی که این نرم افزار دارد تصمیم به آموزش آن را گرفتیم . این آموزش را محمد عزیز(مدیر کل سایت) میلاد(مدیر تالار شهرسازی) و بنده قرار هست انجام بدهیم . در ابتدا روند آموزش را در این تاپیک قرار می دهیم تا با روند کلی کار آشنا شوید همچنین چند نمونه از کارهایی که با skech up انجام شدند را در پست بعدی قرار می دهیم تا با قابلیت های این نرم افزار تا حدودی آشنا شوید.:icon_gol: روند آموزش نرم افزار skech up:( در آموزش این نرم افزار معمولا هر فصلی 6 روز طول می کشد . دو روز برای آموزش، دو روز تمرین آن آموزش و دو روز کرکسیون تمرین ها) -فصل اول:مقدمه 1. توانایی های نرم افزار skech up 2. معرفی نرم افزار skech up 3. فعال سازی و نصب skech up 4. آشنایی با محیط برنامه 5. نوار ابزار های skech up 6. آشنایی با تنظیمات برنامه 7. کار با منوهای راست کلیک - فصل دوم: پیمایش مدل 1. کاربرد لغزنده ماوس برای پیمایش مدل 2. انتخاب اشیا 3. zoom 4. copy, rotate, sc, move, ofset 5. hide/unhide 6.view 7. camera 8. erase 9. select 10. push/pull 11. follow me 12. dimention 13. tape measure 14. preotractor 15. section plan فصل سوم: ایجاد اجسام اولیه 1. مکعب(مربع) 2. کره (دایره) 3. رسم استوانه 4. مخروط 5. خط 6. منحنی 7. freehand 8. چند ضلعی 9. هرم 10. گنبد فصل چهارم: ایجاد اجسام مرکب 1. چند جسم را بصورت یک جسم در آوردن 2. Soften فصل پنجم: کار با مواد و مصالح و حرکت در فضا 1. اعمال مواد به اشیا 2. ایجاد سطوح شفاف 3. مصالح جدید ایجاد کردن 4. componenets 5. تغییر استایل 6. ایجاد فضای طبیعی پشت پنجره های داخلی ساختمان 7. حرکت در فضا فصل ششم: مه، آفتاب و سایه 1. مه 2. آفتاب و سایه فصل هفتم: توپوگرافی و رسم احجام پیچیده فصل هشتم: irender فصل نهم:vray ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) دانلود فایل PDF آموزش تا پایان فصل هفت ببخشید من یه مشکل دارم.در بخش توپوگرافی دقیقا همانطور که توضیح دادین انجام دادم اما وقتی deleteمیزنم هیچ خطی روی صفحه نیوفتاده.چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
fuadim 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ خیلیییییییییییییییییییییییی ممنون خیییییییییییییییییییییییییلی وقت بود دنبالش میگشتم:hapydancsmil::hapydancsmil::girl_angel: لینک به دیدگاه
fuadim 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ پس چرا بصورت فایل rar لود میشه:cryingf: حالا چیکار کنم..................:icon_pf (72)::w821::th_scratchhead::w74: 1 لینک به دیدگاه
morisa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ دوست عزیز دو فصل آخر رو یاد نمیدید؟ رندر و وی ری رو یاد بدی انشا... که دوماد شی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ پس چرا بصورت فایل rar لود میشه:cryingf:حالا چیکار کنم..................:icon_pf (72)::w821::th_scratchhead::w74: یعنی چی به صورت فایل rar لود میشه دوست عزیز دو فصل آخر رو یاد نمیدید؟ رندر و وی ری رو یاد بدی انشا... که دوماد شی شرمنده بابت تأخیر خیلی زیاد. فصل 8 رو که به شخصه بلد نیستم خودم. یقه استارترو بگیرین واسه بخش 8 :gnugghender: ولی بخش 9 تو مجله شهرسازی قسمت به قسمت آموزشش داره گذاشته میشه. تا الان یه قسمت تو شماره اولش آورده شده و قسمت دوم هم آخرای سال هستش 2 لینک به دیدگاه
shahnaz m 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ salam man ye fail az cad avordam dakhele sketchup vali nemitonam behesh hajm bedam khotot bala paeen hastan , hame toye sath nistan . mishe rahnamaeem konid chi kar bayad bokonam mamnon misham:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ salam man ye fail az cad avordam dakhele sketchup vali nemitonam behesh hajm bedam khotot bala paeen hastan , hame toye sath nistan . mishe rahnamaeem konid chi kar bayad bokonam mamnon misham:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چون خط ها z دارن اینطوری میشه. اول تو همون کد z همشونو 0 کن بعدش بیار تو اسکتچاپ راستی بی زحمت فارسی هم تایپ کنی بهتره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ آقا من یه سوال از اسکچاپ دارم! نمیدونم چرا دستور Multiple Copy رو نمیتونم انجام بدم!!! یکی بیاد کامل توضیح بده 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ آقا من یه سوال از اسکچاپ دارم!نمیدونم چرا دستور Multiple Copy رو نمیتونم انجام بدم!!! یکی بیاد کامل توضیح بده آقا مشکل حل شد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Atefe Isanazar 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اگر z فاکتور خطوط همه صفر بشه چطور میشه توی اسکچاپ حجم داد؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اگر z فاکتور خطوط همه صفر بشه چطور میشه توی اسکچاپ حجم داد؟ اصلاً z باید صفر باشه که کف بالا پایین نشه تا توی کار اذیت نشین. حجم دادن به اون پلانی هم که هست، تو آموزش های این تاپیک گفته شده دیگه اگه فقط ارتفاع میخواین بدین، ابزار push/pull اگه نه که خب بستگی به حجمی که میخواین بدین داره که چه ابزارایی بخواین استفاده کنید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده