گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 آذر، 2010 چند وقت پیش یه جمله ی قصار از یه کسی خوندم(یادم نمیاد کی بود) اما متوجه معنیش نشدم .شما هم بخونیدش اگه متوجه شدید ممنون میشم به منم بگید....................:icon_gol: این جمله : قدر این سعادت را بدان:زمینی که بر آن قرار گرفته ای نمی تواند بزرگتر از دوپایی باشد که بر آن ایستاده ای! . . . . 11
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 2 آذر، 2010 این جمله فکر کنم از فرانتس کافکا باشه ، کتاب پند های سورائو "چه بخت بلندی است فهمیدن اینکه زمینی که بر آن ایستاده ای، نمی تواند بزرگتر از مساحتی باشد که پاهایت روی آن قرار گرفته است. " برداشت من : شاید به حریص بودن انسان اشاره داره ، که هرچقدر از این دنیا رو بهش بدی بازم راضی نمیشه ... 9
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 به نظر من حکایت از عظمت انسان داره . باید اضافه میکرد اسمان ها نه بزرگتر از نیروی اندیشه ی توست
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2010 نظرتون چه جالب بود.اما من اصلا اینا رو ازش متوجه نشده بودم!!!!!! 2
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 3 آذر، 2010 شاید یعنی مساحتی که پاه های انسان طی میکنه خیلی بیشتر از زمینه ادم میتونه خارج از کره زمین هم بره . 4
mamadj 1361 ارسال شده در 3 آذر، 2010 یعنی قدر سلامتی خود را بدانیید... چجور شما ابنرو معنی کردید!!!!! 1
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 3 آذر، 2010 نمیدونم کلن کیه اما ظاهرا گفته :همه ی عقاید کلی نادرستند و این یک عقیده ی کلی ست.. کسی معنی اینو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2010 نمیدونم کلن کیه اما ظاهرا گفته :همه ی عقاید کلی نادرستند و این یک عقیده ی کلی ست.. کسی معنی اینو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ............... این جمله خودش رو نفی کرده ، فرض 1:تمام عقاید کلی نادرستند فرض 2:این عقیده یک عقیده ی کلی است نتیجه:پس این عقیده هم نادرست است چرا جواب منو نمیدید آخه!!!!!! اگه معنیشو متوجه نمیشید بگید که لااقل خیالم راحت شه.... 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 3 آذر، 2010 معنیش اونجوری که من فهمیدم زمان حال و اینجور چیزاست... یعنی تو فقط زمان حال رو داری.....همون مساحتی کهه زیر پاهاته.....بقیه اش دیگه نه دست توه نه مال تو.... پس الان شاد باش....خوب فکر کنم اینم سعادته دیگه!! 3
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری