گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 آذر، 2010 چند وقت پیش یه جمله ی قصار از یه کسی خوندم(یادم نمیاد کی بود) اما متوجه معنیش نشدم .شما هم بخونیدش اگه متوجه شدید ممنون میشم به منم بگید....................:icon_gol: این جمله : قدر این سعادت را بدان:زمینی که بر آن قرار گرفته ای نمی تواند بزرگتر از دوپایی باشد که بر آن ایستاده ای! . . . . 11
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 2 آذر، 2010 این جمله فکر کنم از فرانتس کافکا باشه ، کتاب پند های سورائو "چه بخت بلندی است فهمیدن اینکه زمینی که بر آن ایستاده ای، نمی تواند بزرگتر از مساحتی باشد که پاهایت روی آن قرار گرفته است. " برداشت من : شاید به حریص بودن انسان اشاره داره ، که هرچقدر از این دنیا رو بهش بدی بازم راضی نمیشه ... 9
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 به نظر من حکایت از عظمت انسان داره . باید اضافه میکرد اسمان ها نه بزرگتر از نیروی اندیشه ی توست
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2010 نظرتون چه جالب بود.اما من اصلا اینا رو ازش متوجه نشده بودم!!!!!! 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 3 آذر، 2010 شاید یعنی مساحتی که پاه های انسان طی میکنه خیلی بیشتر از زمینه ادم میتونه خارج از کره زمین هم بره . 4
mamadj 1361 ارسال شده در 3 آذر، 2010 یعنی قدر سلامتی خود را بدانیید... چجور شما ابنرو معنی کردید!!!!! 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 3 آذر، 2010 نمیدونم کلن کیه اما ظاهرا گفته :همه ی عقاید کلی نادرستند و این یک عقیده ی کلی ست.. کسی معنی اینو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2010 نمیدونم کلن کیه اما ظاهرا گفته :همه ی عقاید کلی نادرستند و این یک عقیده ی کلی ست.. کسی معنی اینو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ............... این جمله خودش رو نفی کرده ، فرض 1:تمام عقاید کلی نادرستند فرض 2:این عقیده یک عقیده ی کلی است نتیجه:پس این عقیده هم نادرست است چرا جواب منو نمیدید آخه!!!!!! اگه معنیشو متوجه نمیشید بگید که لااقل خیالم راحت شه.... 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 3 آذر، 2010 معنیش اونجوری که من فهمیدم زمان حال و اینجور چیزاست... یعنی تو فقط زمان حال رو داری.....همون مساحتی کهه زیر پاهاته.....بقیه اش دیگه نه دست توه نه مال تو.... پس الان شاد باش....خوب فکر کنم اینم سعادته دیگه!! 3
ارسال های توصیه شده