armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
power of one 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا نمیتونم دانلود کنمثبت نام هم کردم ولی همش میره به قسمت upload 1 لینک به دیدگاه
بهار63 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ من ایستاییم خیلی ضعیفه ولی با این کتابو نتونستم دانلود کنم از شما متشکرم آیا باید از طریق ***** شکن وارد فیسبوک بشم بعدا دانلود کنم چون برای من صفحهb-1 میاد میشه بهم کمک کنید یا یه راهنمایی که راحتتر این کتاب و پاسخ نامه اش رو دانلود کنم ؟ برای من که اصلا ایستایی بلد نیستم آیا این کتاب راحت و روان توضیح میده؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ من ایستاییم خیلی ضعیفه ولی با این کتابو نتونستم دانلود کنم از شما متشکرم آیا باید از طریق ***** شکن وارد فیسبوک بشم بعدا دانلود کنم چون برای من صفحهb-1 میاد میشه بهم کمک کنید یا یه راهنمایی که راحتتر این کتاب و پاسخ نامه اش رو دانلود کنم ؟ برای من که اصلا ایستایی بلد نیستم آیا این کتاب راحت و روان توضیح میده؟ این کتاب انگلیسیه! اگه میتونین برین سراغش اما من به شخصه استاتیک و دینامیک هیبلر رو توصیه میکنم برا کسایی که میخوان یاد بگیرن موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متاسفانه سایت اعلام شده چیلتر شده تصحیح بفرمایید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده