niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: گوشت چرخ کرده گوجه فرنگی فلفل دلمه لازانیا پنیر پیتزا جعفری خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن رب گوجه فرنگی پیاز رو خرد و تفت بدین و بعد گوشت رو بهش اضافه کنین. گوجه و فلفل دلمه رو هم خرد کنین و به مواد اضافه کنین. در آخر هم رب گوجه فرنگی و ادویه های مورد نظر رو اضافه کنین و در ماهیتابه رو بگذارین تا چند دقیقه بخار پز هم بشه از طرف دیگه توی قابلمه آب رو بگذارین جوش بیاد وقتی جوش اومد یه کم نمک و روغن اضافه کنین و بعد لازانیاها رو بریزین تو آب جوش بعد که نرم شد ته ظرف مورد نظرتون یه کم روغن زیتون و آویشن بریزین بعد لازانیا رو ته ظرف گذاشته و روی آن را با مواد گوشت چرخ کرده و بعدش هم جعفری و پنیر پیتزا پر کنین و یه لایه دیگه لازانیا بگذارین همینطور لایه لایه ادامه بدین تا یه کم مونده به سطح ظرفتون برسه بگذارین تو ماکروفر و ۱۰ دقیقه بگذارین ماکرو بشه و ۱ دقیقه هم گریل :w14:و در آخر میشه این:w14: :w42:نوش جان:w42: 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من ضف کردم (این تاپیکارو چرا بعد افطار نمیزنی..) :w72: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من ضف کردم (این تاپیکارو چرا بعد افطار نمیزنی..):w72: الهی عزیزم میخوای بعدا نیگاه کنی؟:icon_pf (34): ایناهایی که نوشتم وافعا خوشمزه میشن,دوس داشتی حتما درست کن و بخور تو معماری دس رو دس زیاد شده خواهر:girlhi: تصمیم گرفتم برم سرآشپز بشم:brodkavelarg:(جدیدا علاقه پیدا کردم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v) 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ الهی عزیزممیخوای بعدا نیگاه کنی؟:icon_pf (34): ایناهایی که نوشتم وافعا خوشمزه میشن,دوس داشتی حتما درست کن و بخور تو معماری دس رو دس زیاد شده خواهر:girlhi: تصمیم گرفتم برم سرآشپز بشم:brodkavelarg:(جدیدا علاقه پیدا کردم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v) هان راسش مامان اینا همینجوری درست میکنن ولی تو فر .. از ماکروفر فقط جهت یخ شکن استفاده میکنن.. ولی واقعا خوشمزه میشه تازه قبلا جعفری نمیریختیم ولی جدیدا میریزیم حالشو میبریم.. :ws28:به جون خودم منم چند روز پیش میخواستم طرز تهیه کیک در 5 دقیقه بذارم (با ماکرفر):62izy85: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ هان راسش مامان اینا همینجوری درست میکنن ولی تو فر .. از ماکروفر فقط جهت یخ شکن استفاده میکنن..ولی واقعا خوشمزه میشه تازه قبلا جعفری نمیریختیم ولی جدیدا میریزیم حالشو میبریم.. :ws28:به جون خودم منم چند روز پیش میخواستم طرز تهیه کیک در 5 دقیقه بذارم (با ماکرفر):62izy85: نوش جونتــــــــــــــــــــــون خانوم خب بزار عزیزم:62izy85:تا استفاده کنیم من کیک درست کردنم افتضاحه همیشه خراب میشه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ نوش جونتــــــــــــــــــــــون خانوم خب بزار عزیزم:62izy85:تا استفاده کنیم من کیک درست کردنم افتضاحه همیشه خراب میشه:icon_pf (34): راستیاتش باید بگم داداشم یادم بده .. اخه من فقط میخورم :4chsmu1: ولی خیلی خوشمزه میشه سه سوتم درست میشه:62izy85: بزودی میزارم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ راستیاتش باید بگم داداشم یادم بده .. اخه من فقط میخورم :4chsmu1:ولی خیلی خوشمزه میشه سه سوتم درست میشه:62izy85: بزودی میزارم من که منتظرشم هر وقت نوشتی حتما بزاری تو پروفایلمااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من که منتظرشمهر وقت نوشتی حتما بزاری تو پروفایلمااااااااااااا چه شه م (همون چشمه..) حتما میذارم بذار ایام گناهی تموم شه اخه میخوام شلوغش کنم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده