niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم برای 6نفر 4 قاشق غذاخوری کره ذوب نشده 900 گرم پیاز زرد ، هر کدام به 4 قسمت (بصورت حلقه ای) تقسیم شود 1 قاشق چایی خوری شکر 2/1 فنجان آرد 3 فنجان گوشت گوساله 2 قاشق چایی خوری آویشن تازه یا 4/3 قاشق چایی خوری پودر آویشن نمک و کمی فلفل سیاه 1 نان تست فرانسوی و به دو قسمت تقسیم شده 3 فنجان پنیر سوئیسی (گرویر) کمی دلستر طرز تهیه 1- کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب شود. حالا پیاز ها را اضافه کنید. آنها را به صورت یک لایه نازک کف ماهیتابه پهن کنید . شکر را روی پیازها پخش کرده و بگذارید کمی با شکر بپزند. زمانیکه پیازها نرم و طلایی شدند حرارت را بسیار کم کنید تا به خوبی بپزد. 2- آرد را روی پیازها ریخته و هم بزنید. حالا کمی دلستر ، گوشت و آویشن روی آنها بریزید و بگذارید به خوبی با هم بپزند ؛در حدود 30 دقیقه ای اجازه دهید ماهیتابه روی گاز بماند تا به اصطلاح جا بیفتد. برای مزه دار کردن غذا کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. 3- در این فرصت 30 دقیقه ای ، نان تست ها را با کمی روغن چرب کنید ، و آنها را کنار بگذارید. سوپ را داخل کاسه ها ریخته و کاسه ها را داخل ماهیتابه بچینید. 1 یا 2 قطعه از نان ها را در اطراف کاسه ها بگذارید. 2/1 فنجان پنیر سوئیسی را بین 6 کاسه به گونه ای تقسیم کنید که به هر کاسه سوپ کمی پنیر برسد ، سپس چند دقیقه ای ماهیتابه را روی گاز گذاشته تا پنیر ذوب شده و به خوبی با سوپ ها مخلوط شود. مراقب باشید نان تست ها نسوزند. سوپ فرانسوی شما آماده است . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده