رفتن به مطلب

ماهی شكم پر


niaz

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

ماهی: 2 عدد

پیاز: 3 عدد بزرگ

گوجه‌فرنگی: یك عدد

لیموترش: 4 عدد

پودر لیموعمانی: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: نصف پیمانه

زنجبیل تازه كوبیده: یك قاشق چایخوری

نمك، فلفل و ادویه ماهی: به مقدار لازم

سیر رنده شده: 5 حبه

گشنیز و جعفری ریزشده: یك پیمانه.

طرز تهیه:

گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل كوبیده شده مخلوط كنید. سپس 2 عدد از پیازها را ریز خرد كرده و به مواد اضافه كنید. آب 2 عدد لیمو را همراه پودر لیموعمانی و نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه كرده و با روغن زیتون مخلوط كنید.

مواد كه آماده شد، شكم ماهی‌ها را كه قبلا تمیز كرده و شسته‌اید باز كرده و از مواد پر كنید. سپس 2 عدد لیموی باقیمانده را از وسط برش داده و روی مواد داخل شكم ماهی بگذارید.

حالا ظرف مخصوص فر را چرب كرده، ماهی‌ها را در ظرف بگذارید و روی آن روغن زیتون بریزید. اگر از مواد میانی چیزی مانده بود روی سطح ماهی‌ها بریزید و روی سطح آن را بپوشانید.

سپس یك عدد پیاز و گوجه‌فرنگی را درشت حلقه كنید و روی سطح ماهی‌ها و كنار آن در ظرف بچینید. می‌توانید روی پیازها و گوجه‌فرنگی كمی روغن زیتون بریزید.

ظرف را به مدت 45 دقیقه تا یك‌ساعت با حرارت ابتدا به مدت نیم‌ساعت 250 درجه سانتی‌گراد و سپس با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد در فر بگذارید تا ماهی‌ها خوب برشته شوند.

  • Like 5
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...