niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: ماهی: 2 عدد پیاز: 3 عدد بزرگ گوجهفرنگی: یك عدد لیموترش: 4 عدد پودر لیموعمانی: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون: نصف پیمانه زنجبیل تازه كوبیده: یك قاشق چایخوری نمك، فلفل و ادویه ماهی: به مقدار لازم سیر رنده شده: 5 حبه گشنیز و جعفری ریزشده: یك پیمانه. طرز تهیه: گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل كوبیده شده مخلوط كنید. سپس 2 عدد از پیازها را ریز خرد كرده و به مواد اضافه كنید. آب 2 عدد لیمو را همراه پودر لیموعمانی و نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه كرده و با روغن زیتون مخلوط كنید. مواد كه آماده شد، شكم ماهیها را كه قبلا تمیز كرده و شستهاید باز كرده و از مواد پر كنید. سپس 2 عدد لیموی باقیمانده را از وسط برش داده و روی مواد داخل شكم ماهی بگذارید. حالا ظرف مخصوص فر را چرب كرده، ماهیها را در ظرف بگذارید و روی آن روغن زیتون بریزید. اگر از مواد میانی چیزی مانده بود روی سطح ماهیها بریزید و روی سطح آن را بپوشانید. سپس یك عدد پیاز و گوجهفرنگی را درشت حلقه كنید و روی سطح ماهیها و كنار آن در ظرف بچینید. میتوانید روی پیازها و گوجهفرنگی كمی روغن زیتون بریزید. ظرف را به مدت 45 دقیقه تا یكساعت با حرارت ابتدا به مدت نیمساعت 250 درجه سانتیگراد و سپس با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا ماهیها خوب برشته شوند. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده