niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت:60 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر: برنج دانه بلند: 4/3 پیمانه (150 گرم) بادمجان بزرگ: 2 عدد روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری پیاز بزرگ: یک عدد،کاملا ریز شود. سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود. گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل:یک قاشق چایخوری فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود. پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چایخوری آب 2 عدد لیموی تازه ماست کم چرب: نصف پیمانه نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه طرز تهیه: فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتیمتر از گوشت بادمجان را درآورده و آنها را کاملا ریز کنید. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمهای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آنها را تفت دهید. بادمجانهای ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند آنها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. بادمجانها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آنها را از مخلوط درون تابه پر کنید. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجانها نرم شده و مواد درون آنها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده