soheiiil 24251 ارسال شده در 28 آبان، 2010 مهندسی مکانیک مقطع لیسانس (تمام گرایش ها) دانلود مهندسی مکانیک کارشناسی ارشد و دکتری (تمام گرایش ها) دانلود 15
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 آذر، 2010 یک سوال داشتم. سرفصل دروس ارشد طراحی کاربردی در ایران ،چه قدر با دروس ارشد طراحی در سایر کشورها تناسب دارد؟ 4
syngonium 2248 ارسال شده در 3 آذر، 2010 سلام دوست عزیز براحتی میتونی با مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر و یا وزارت علوم کشور مورد نظر این اطلاعات رو به دقیق ترین شکل پیدا کنی. اما تا جاییکه من اطلاع دارم در زمینه طراحی تقریبا یکسانه. البته مباحث آنالیز و مدلسازی پررنگ تره . بهرحال بهترین مرجع خود دانشگاه است. اگر بازم سوالی بود در خدمتیم:icon_gol: 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 آذر، 2010 من برای ارشد طراحی کاربردی را دانلود کردم،اما سرفصل لیسانس جامدات آمد!!!! 3
just work 12354 ارسال شده در 3 آذر، 2010 من برای ارشد طراحی کاربردی را دانلود کردم،اما سرفصل لیسانس جامدات آمد!!!! با سلام. احتمالا لینک خراب بوده . از سایت وزارت علوم میتونید دقیقا سرفصلها رو دانلود کنید . فقط 2 نکته : 1 - در مورد سرفصلهای ارشد اگه دقت کنید برای مثلا ساخت تولید 30 - 40 صفحه درس ارائه شده . اما در اصل این شامل تمام شاخه های تخصصی میشه اما در در دانشگاه و با توجه به هر شاخه ی تخصصی دروس ارائه شده کم و زیاد میشه. منظور از شاخه تخصصی : مثلا ساخت تولید در مقطع ارشد دارای شاخه هایی مانند : مکاترونیک - شکل دهی فلزات - ماشین ابزار - قالب سازی و ... هست یا مثلا سیلات : سیالات غیر نیوتونی - جریان لایه مرزی - سیالات تراکم ناپذیر و... 2 - سرفصلهای دکترای ارائه شده ساخت تولید رو نداشت 4
hasanpogc 16 ارسال شده در 13 آذر، 2010 با سلام. احتمالا لینک خراب بوده . از سایت وزارت علوم میتونید دقیقا سرفصلها رو دانلود کنید . فقط 2 نکته : 1 - در مورد سرفصلهای ارشد اگه دقت کنید برای مثلا ساخت تولید 30 - 40 صفحه درس ارائه شده . اما در اصل این شامل تمام شاخه های تخصصی میشه اما در در دانشگاه و با توجه به هر شاخه ی تخصصی دروس ارائه شده کم و زیاد میشه. منظور از شاخه تخصصی : مثلا ساخت تولید در مقطع ارشد دارای شاخه هایی مانند : مکاترونیک - شکل دهی فلزات - ماشین ابزار - قالب سازی و ... هست یا مثلا سیلات : سیالات غیر نیوتونی - جریان لایه مرزی - سیالات تراکم ناپذیر و... 2 - سرفصلهای دکترای ارائه شده ساخت تولید رو نداشت مهندس جان خيلي عالي بود 3
Ansaripoor 10 ارسال شده در 8 آذر، 2014 سلام.ممنون از پستت ولی فایلی برای کارشناسی ساخت موجود نیست؟؟؟؟ The file link that you requested is not valid حسابی نیازش دارم.اگه لطف کنید و کارشناسی پیوسته ساخت را برام بفرستید واقعا ممنون میشم...
Icarus1381 10 ارسال شده در 30 خرداد، 2017 سلام لینک های ارسالی اکنون فعال نیستند. اگر ممکن است مجددا لینک مکانیک جامدات را قرار دهید. با تشکر از لطف شما
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 خرداد، 2017 سلام امکان داره دوباره سر فصل ها رو قرار دهید؟ سلام.ممنون از پستت ولی فایلی برای کارشناسی ساخت موجود نیست؟؟؟؟The file link that you requested is not valid حسابی نیازش دارم.اگه لطف کنید و کارشناسی پیوسته ساخت را برام بفرستید واقعا ممنون میشم... سلاملینک های ارسالی اکنون فعال نیستند. اگر ممکن است مجددا لینک مکانیک جامدات را قرار دهید. با تشکر از لطف شما لینک های دانلود در پست اول اصلاح شد 1
ارسال های توصیه شده