hilda 13377 ارسال شده در 27 آبان، 2010 همه حرفات درست..... اما بعضی حرفا و کارا واقعا ارزش فک کردن ندارن.... ایشالله که زودتر سرحال بر میگردی .... 2
spow 44202 ارسال شده در 27 آبان، 2010 حسین حسین حسین تی دی: چاکریم گل پسر قبولت دارم تا اون سر دنیا 3
zzahra 4752 ارسال شده در 27 آبان، 2010 ای بابا...حسین... مطمینم برمیگردی...این بار محکم تر :) بدون اینجا دوستایی داری که براشون مهمی،خیلی مهم :icon_gol: 6
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 28 آبان، 2010 بعضی اومها برای هم ساخته نشدن در نتیجه نمی تونند رابطه خوبی با هم داشته باشن نباید دلگیر و نارحت شد هر چند سخته . 3
H A M I D 1194 ارسال شده در 28 آبان، 2010 پیغامای پروفایلت ! چون بدون لوگین شدن پروفایلو نمیتونی ببینی! مگه کاربری جدید ساخته باشی ! 3
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2010 همه حرفات درست.....اما بعضی حرفا و کارا واقعا ارزش فک کردن ندارن.... ایشالله که زودتر سرحال بر میگردی .... ممنون . . درست میگی . . . ولی این واقعا ازش فکر داشت . . . چون طرف مقابلم خیلی برام مهمه . . . میخواستم چن مدت توو چشم نباشم . . . حسین حسین حسینتی دی: چاکریم گل پسر قبولت دارم تا اون سر دنیا ما بیشتر باز جا زدی که از چی و کی!!؟ بعضی اومها برای هم ساخته نشدن در نتیجه نمی تونند رابطه خوبی با هم داشته باشن نباید دلگیر و نارحت شد هر چند سخته . بحث سر رابطه ها نیست . . . سر یه سری برخوردهایی بود که باهام شد و دست به دست هم داد تا یه تغییر کلی تو خودم ایجاد کنم. . . گاهی اوقات بد نیست آدم حق رو به طرف مقابل بده و فکر کنه اگه جای اون بود چه برخوردی میکرد . . . ای بابا...حسین...مطمینم برمیگردی...این بار محکم تر :) بدون اینجا دوستایی داری که براشون مهمی،خیلی مهم :icon_gol: ممنون! منم از این بابت خیلی خوشحالم! 2
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری