سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ برای من خیلی عزیزی. امیدوارم زودتر اروم شی و برگردی. 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ خوب چرا از نت میری؟؟ بمون شاید بتونیم کمکت کنیم خوب.... 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ همه حرفات درست..... اما بعضی حرفا و کارا واقعا ارزش فک کردن ندارن.... ایشالله که زودتر سرحال بر میگردی .... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ حسین حسین حسین تی دی: چاکریم گل پسر قبولت دارم تا اون سر دنیا 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ ای بابا...حسین... مطمینم برمیگردی...این بار محکم تر :) بدون اینجا دوستایی داری که براشون مهمی،خیلی مهم :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بعضی اومها برای هم ساخته نشدن در نتیجه نمی تونند رابطه خوبی با هم داشته باشن نباید دلگیر و نارحت شد هر چند سخته . 3 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ پیغامای پروفایلت ! چون بدون لوگین شدن پروفایلو نمیتونی ببینی! مگه کاربری جدید ساخته باشی ! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی نامردی حسین....یه دفعه ای؟؟؟چرا؟؟؟:w00::ws44: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ همه حرفات درست.....اما بعضی حرفا و کارا واقعا ارزش فک کردن ندارن.... ایشالله که زودتر سرحال بر میگردی .... ممنون . . درست میگی . . . ولی این واقعا ازش فکر داشت . . . چون طرف مقابلم خیلی برام مهمه . . . میخواستم چن مدت توو چشم نباشم . . . حسین حسین حسینتی دی: چاکریم گل پسر قبولت دارم تا اون سر دنیا ما بیشتر باز جا زدی که از چی و کی!!؟ بعضی اومها برای هم ساخته نشدن در نتیجه نمی تونند رابطه خوبی با هم داشته باشن نباید دلگیر و نارحت شد هر چند سخته . بحث سر رابطه ها نیست . . . سر یه سری برخوردهایی بود که باهام شد و دست به دست هم داد تا یه تغییر کلی تو خودم ایجاد کنم. . . گاهی اوقات بد نیست آدم حق رو به طرف مقابل بده و فکر کنه اگه جای اون بود چه برخوردی میکرد . . . ای بابا...حسین...مطمینم برمیگردی...این بار محکم تر :) بدون اینجا دوستایی داری که براشون مهمی،خیلی مهم :icon_gol: ممنون! منم از این بابت خیلی خوشحالم! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ حسین خیلی بدی..پست منو چرا نقل قول نکردی :ws54: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده