pesare shad 1097 ارسال شده در 26 آبان، 2010 این کلمه همیشه یک کلمه جنجال برانگیز و پویا بوده و هست و خواهد بود. :w00:اعتراض:w00: به تنهایی تداعی کننده جملات فراوانی است که در نهان هر کس از وضع نامتعارف و غیر قابل قبول اطراف وی جوش و خروش دارد. فصدم از ایجاد این تاپیک آشنایی اعضاء انجمن با اعتراضات دیگر اعضاء انجمن از هر چیز مربوط و یا نامربوط است و هدف ارتقاء بینش افراد و نه پاسخگویی و جدل بر سر اعتراضات دیگران است. خواهش میکنم که در بیان اعتراضات رعایت ادب و مسائل 30 a سی رو بکنید که دردسر نشه. شاد و سربلند باشید 3
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 26 آبان، 2010 اولین اعتراض رو هم خودم دارم چرا باید تدابیری اندیشیده نشه که انجمن نواندیشان تعطیل نشه ؟؟؟؟:w00: پس چرا کسی فکر اینهمه معتاد به انجمن نیست؟؟؟؟؟ 5
hilda 13377 ارسال شده در 26 آبان، 2010 اولین اعتراض رو هم خودم دارم چرا باید تدابیری اندیشیده نشه که انجمن نواندیشان تعطیل نشه ؟؟؟؟:w00: پس چرا کسی فکر اینهمه معتاد به انجمن نیست؟؟؟؟؟ همینو بگو..........:w00: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 26 آبان، 2010 اولین اعتراض رو هم خودم دارم چرا باید تدابیری اندیشیده نشه که انجمن نواندیشان تعطیل نشه ؟؟؟؟:w00: پس چرا کسی فکر اینهمه معتاد به انجمن نیست؟؟؟؟؟ بودن توی این یک هفته خواستن بچه ها رو ترک بدن ولی بچه ها وضعشون خراب تر از این حرف ها هستش 3
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 معترضم به :عدم توجه دولت به ملت و به شرایط حاکم بر جامعه:w00:
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری