afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید. زمان تهیه: 10 دقیقه بهعلاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر ماست كم چرب: 150 گرم سیر: 2 حبه، كوبیده شود. زیره سبز: یك قاشق چایخوری زردچوبه: یك چهارم قاشق چایخوری رنگ خوراكی قرمز: دو قطره سینه مرغ: 4 عدد برای سس نعنا: نعنای كاملا خرد شده: یك قاشق غذاخوری سیر خرد شده: یك حبه كوچك خیار كوچك: یك عدد، به صورت مكعبی و ریز خرد شود. ماست كم چرب: 150 گرم آب یك لیمو ترش تازه نمك و فلفل به اندازه لازم روغن: مقداری طرز تهیه: • درون یك كاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراكی و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. • سینههای تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یك بار آنها را برگردانید. • برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمی دیگر آنها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید. • سینههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید. • مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب كنید. • مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل كنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده