hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ "تووالو " کشوری جزیرهای در اقیانوس آرام است و پایتخت آن فونافوتی است. این جزیره که در گروه جزایر پولینزی قرار دارد، سابقا جزایر الیس نامیده میشدهاست. این کشور در میانه راه جزایر هاوایی و استرالیا قرار دارد و با کریباتی، فیجی و ساموآ همسایهاست. از نظر مساحت پس از واتیکان، موناکو و ناورو، کوچکترین کشور جهان است. تووالو که در شمال فیجی قرار دارد، از ۹ جزیرهٔ مرجانی در اقیانوس آرام تشکیل شدهاست.جمعیت این کشور حدود 12 هزار نفر است. آب و هوای آن، گرمسیری بوده و میزان بارش سالانه آن به ۳۰۰ سانتی متر میرسد.منبع تغذیه اصلی مردم این کشور، ماهی میباشد. همچنین، میوه و نارگیل در این کشور کشت میشود. مساحت کلی این کشور 26 کیلومتر مربع است و عرض آن بسیار باریک است به طوری که این کشور یکی از 11 کشوری است که در خطر نابودی قریب الوقوع در صورت بالا آمدن سطح دریاها در اثر گرمایش بیش از حد زمین است. تووالو به همراه بسیاری دیگر از کشورهای هم سنخ خود همچون مالدیو و جزایر سلیمان و... برای بقا روی نقشه جهان چشم امید به نتایج اجلاس مقابله با تغییرات آب و هوایی در کپنهاگ بسته اند. 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ چه قدر با حال ایکاش من اونجا بودم به خودم:there: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ چه قدر با حال ایکاش من اونجا بودم اگر اینجا بودی زندگی وسعت داشت غزل ناگفته به قلم رغبت داشت لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اگر اینجا بودی زندگی وسعت داشت غزل ناگفته به قلم رغبت داشت :sigh: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ایشالله ادمین یه تور میذاره هممون و با هم میبره اونجا..... مگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ چه قدر با حال ایکاش من اونجا بودم به خودم:there: منم باهات میام که تنها نباشی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ منم باهات میام که تنها نباشی باشه سه تایی میریم:whistle: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ باشه سه تایی میریم:whistle: یعنی من و میبرین یا دکی رو.... 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ باشه سه تایی میریم:whistle: یعنی من و میبرین یا دکی رو.... نمیدونم شفایق بهتره یه لیست درست کنه اینجوری شقایق هیلدا ............ ................... ____؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم شفایق بهتره یه لیست درست کنه اینجوری شقایق هیلدا ............ ................... ____؟؟؟؟ شقایق اصن خودت تورو راه بنداز... ادمین سرش شلوغه.... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم شفایق بهتره یه لیست درست کنه اینجوری شقایق هیلدا ............ ................... ____؟؟؟؟ نچ خیلی شلوغ میشه همون 3 تا که گفتم کافیه تو و هیلدا برین امریکا 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم شفایق بهتره یه لیست درست کنه اینجوری شقایق هیلدا ............ ................... ____؟؟؟؟ شرمنده دکتر جون منوشقی از هم جدا نمیشیم بقیه رو هم باید باهم مشورت کنیم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ شقایق اصن خودت تورو راه بنداز...ادمین سرش شلوغه.... واسه شما تور امریکا درست میکنم :ws17: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نچ خیلی شلوغ میشههمون 3 تا که گفتم کافیه تو و هیلدا برین امریکا شقی یه ظرفیت زیاد کن چهار تایی بریم 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ شرمنده دکتر جون منوشقی از هم جدا نمیشیم بقیه رو هم باید باهم مشورت کنیم ببین اخه نمیشه که دلبندم....:jawdrop: من و دکی و تو و مهسا میشیم 4 تا.... چه طوری 3 تاتون برید اونجا 2 تامون بریم امریکا.... یه چی میگیا...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ شقی یه ظرفیت زیاد کن چهار تایی بریم :hanghead: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ببین اخه نمیشه که دلبندم....:jawdrop:من و دکی و تو و مهسا میشیم 4 تا.... چه طوری 3 تاتون برید اونجا 2 تامون بریم امریکا.... یه چی میگیا...:icon_pf (34): حالا کی گفته دوتاش شمایین؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ حالا کی گفته دوتاش شمایین؟ خب شقایق گفت ما بریم امریکا دیگه.... اصن مهم جاش نیست... مهم تعداده.... 4 تا رو شقایق 5 تا تقسیم کرد...:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ شرمنده دکتر جون منوشقی از هم جدا نمیشیم بقیه رو هم باید باهم مشورت کنیم شقی یه ظرفیت زیاد کن چهار تایی بریم حالا کی گفته دوتاش شمایین؟ مگه شما هر کدوم یه جا میخواین ؟ دوتا دوتا روی صندلی حساب کنین نگین چاق هستین دیگه بد میشه ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده