O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزيز سلام توي اين تاپيك قصد داريم كتاباي تخصصي گرايش بيوالكتريك رو قرار بديم. بعضي از اين كتابا به رشته ي برق هم مربوط ميشن و اكثرشون هم كتابايي هستن كه به عنوان مرجع دروس اين گرايش مورد استفاده قرار ميگيرن. اميدوارم بتونيم به خوبي استفاده كنيم. موفق و پيروز باشيد 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عنوان كتاب: Modern Image Quality Assessment نويسنده: Zhou Wang, Alan C.Bovic لينك دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عنوان كتاب: Artificial Intelligence Illuminated نويسنده: Ben Coppin لينك دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عنوان كتاب: Bioelectricity-A Quantitative Approach نويسنده: Robert Plonsey لينك دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ عنوان كتاب: Avr- An Introductory course نويسنده: John Morton من نتونستم نسخه ي باكيفيتشو پيدا كنم. خواناست. من خودم از روي اين خوندم. متنش خيلي روونه و خيلي ساده همه چيزو توضيح داده قسمتاي برنامه نويسيشم ساده ست و نمونه هاش خيلي كمك مي كنه. لينك دانلود: Avr- An Introductory course 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ Principles of Computational Modelling in Neuroscience برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسوورد : http://www.noandishaan.com 4 لینک به دیدگاه
200m 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ سلام ببخشید چطور می تونم ترجمه کتاب پلانسی را پیدا کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
neda.sangsefidi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سلام من دنبال یک کتاب به زبان فارسی ترجمه شده برای درس شناسایی آماری الگوهستم.میشه کمکم کنید ممنون 1 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ سلاممن دنبال یک کتاب به زبان فارسی ترجمه شده برای درس شناسایی آماری الگوهستم.میشه کمکم کنید ممنون سلام، من کتاب ترجمه شده ای در این مورد ندیدم. ام کتابایی هم که موجود هست و به زبان اصلی هستن روان نوشته شده(مثل کتاب دودا و ... ) یک سری از این کتاب ها در همین سایت موجود هست. اگر تا حدودی تسلط داشته باشد می تونید با یه نگاه سطحی هم موضوع رو متوجه بشید. اما در سایت های مختلف از جمله : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و یا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه تعدادی جزوه ی آموزشی موجود هست که شاید بتونه براتون مفید باشه. من تا حدودی در این زمینه ها کار کردم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده