Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 18 آبان، 2010 ــ ارسطو: طبيعت مرغ اين است که از خيابان رد شود . ــ موسي: و آن گاه پروردگار از آسمان به زمين آمد و به مرغ گفت: به آن سوي خيابان برو! و مرغ چنين کرد و پروردگار خشنود گشت . ــ مارکس: مرغ بايد از خيابان رد مي شد. اين ازنظر تاريخي اجتناب ناپذير بود. ــ خاتمي: چون مي خواست با مرغ هاي آن طرف خيابان گفت وگو کند. ــ نيچه: چرا که نه؟ ــ فرويد: اصولاً مشغول شدن ذهن شما با اين سؤال نشان مي دهد که به نوعي عدم اطمينان جنسي دچار هستيد. آيا در بچگي شستتان را مي مکيديد؟ ــ داروين: طبيعت مرغ را براي اين توانمندي رد شدن از خيابان انتخاب کرده است. ــ همينگوي: براي مردن. در زير باران. ــ اينشتين: رابطه ی مرغ و خيابان نسبي است. ــ سيمون دو بووار: مرغ نماد زن و هويت پايمال شده ی اوست. رد شدن از خيابان درواقع کوشش بيهوده ی او را در فرار از سنت ها و ارزش هاي مردسالارانه نشان مي دهد ــ پاپ اعظم: بايد بدانيم که هر روز ميليون ها مرغ در مرغداني مي مانند و از خيابان رد نمي شوند . توجه ما بايد به آنها معطوف باشد. چرا هميشه فقط بايد درباره ی مرغي صحبت کنيم که از خيابان رد مي شود؟ ــ صادق هدايت: از دست آدم ها به آن سوي خيابان فرار کرده بود، غافل از اين که آن طرف هم مثل همين طرف است، بلکه بدتر ــ شیرين عبادي: نبايد گمان کرد که رد شدن مرغ از خيابان به خاطر اسلام بوده است. در تمام دنيا پذيرفته شده که اسلام کسي را فراري نمي دهد ــ روان شناس: آيا هرکدام از ما در درون خود يک مرغ نيست که مي خواهد از خيابان رد شود؟ ــ نيل آرمسترانگ: يک قدم کوچک براي مرغ، و يک قدم بزرگ براي مرغ ها ــ حافظ: عيب مرغان مکن اي زاهد پاکيزه سرشت/ که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت ــ بيل کلينتون: من هرگز با مرغ تنها نبودم ــ ناصرالدين شاه: يک حالتي به ما دست داد و ما فرموديم از خيابان رد شود. آن پدرسوخته هم رد شد ــ سهراب سپهري: مرغ را در قدم هاي خود بفهميم، و از درخت کنار خيابان، شادمانه سيب بچينيم ــ طرفدار داستان هاي علمي- تخيلي: اين مرغ نبود که از خيابان رد شد. مرغ خيابان و تمام جهان هستي را به عقب راند ــ اريش فون دنيکن: مثل هر بار ديگر که صحبت موجودات فضايي است، جهان دانش واقعيات را کتمان مي کند. مگر آنتن هاي روي سر مرغ را نديديد؟ ــ سعدي: حکایت آن مرغ مناسب حال تو است که شنيدم که در آن سوي خيابان و در راه بيابان و در مشايعت مردي آسيابان بود. وي را گفتم: از چه سبب تعجيل کني؟ گفت: ندانم و اگر دانم، نگويم و اگر گويم انکار کنی ــ رنه دکارت: از کجا مي دانيد که مرغ وجود دارد يا خيابان؟ ــ لات محل: به گور پدرش مي خنده. هيشکي نمتونه تو محل ما از خيابون رد شه ــ بودا: با اين پرسش طبيعت مرغانه ی خود را نفي مي کني ــ پدرخوانده: جاي دوري نمي تواند برود ــ فروغ فرخزاد: آه! آه! از خيابان هاي کودکي من هيچ مرغي رد نشد ــ ماکياولي: مهم اين است که مرغ از خيابان رد شد. دليلش هيچ اهميتي ندارد. رسيدن به هدف، هر نوع انگيزه را توجيه مي کند ــ پاريس هيلتون: خوب لابد اون ور خيابون يه بوتيک باحال ديده بوده ــ احمدي نژاد: خيابان و فناوري رد شدن از خيابان که کشورمان از آن برخوردار است حاصل رشد علمي جوانان ايران و حق ملت ايران است. ما به رد شدن از خيابان ادامه خواهيم داد. موج معنويت و بيداري در دنياي اسلام، به فضل الاهی، به زودي مرغان صهیونیست را از صحنه ی روزگار حذف خواهد کرد ــ فردوسي پور: چه ميـــــــکــنه اين مرغه و درنهايت علم: به دنبال دانه هايي بود كه ديروز آن طرف خيابان از آن ها خورده بود 6
eris 67 ارسال شده در 18 آبان، 2010 و در اخر برو بچ سایت: سلام خانوم مرغه ، چه اواتور باحالی داری؟؟ کدوم دانشگاهی؟؟ تو هم مهندسی میخونی؟؟ میتونم بپرسم کدوم دانشگاه!!!!!! 2
Ha.Mi.D 8376 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2010 مرسی حمیدخیلی از این تاپیک خاطره دارم خواهش عزیز.منظورت اینه که تکراریه؟:167: 2
spow 44202 ارسال شده در 18 آبان، 2010 خواهش عزیز.منظورت اینه که تکراریه؟:167: نه قبلا من زده بودم ولی اینجا نه واسه اون گفتم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری