رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

چكيده

 

تاثيرات درجات مختلف كارسرد و تبلور مجدد بر ريز ساختار و سختي ورق آلومينيومي خالص تجاري مورد مطالعه قرار گرفته است. آزمايشات شامل فرايند نورد سرد و تبلور مجدد نمونه ها به همراه متالوگرافي و اندازه گيري سختي است. ور ق هاي آلومينيوم خالص تجاري با درجات مختلفي از كارسرد، نور سرد شده و سپس در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تحت عمليات حرارتي آنيل و به منظور تبلور مجدد ريز ساختار قرار مي گيرند. ميزان تغيير فرم بحراني براي آلومينيوم با استفاده از گرافهاي ترسيم شده مشخص شده است. با افزايش درصد كارسرد در مقادير پايين تر از درصد كارسرد بحراني، اندازه دانه افزايش مي يابد. اگرچه وقتي درصد كارسرد از ميزان درصد كارسرد بحراني بيشتر مي شود اندازه دانه كاهش مي يابد.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

 

لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...