Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چكيده تاثيرات درجات مختلف كارسرد و تبلور مجدد بر ريز ساختار و سختي ورق آلومينيومي خالص تجاري مورد مطالعه قرار گرفته است. آزمايشات شامل فرايند نورد سرد و تبلور مجدد نمونه ها به همراه متالوگرافي و اندازه گيري سختي است. ور ق هاي آلومينيوم خالص تجاري با درجات مختلفي از كارسرد، نور سرد شده و سپس در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تحت عمليات حرارتي آنيل و به منظور تبلور مجدد ريز ساختار قرار مي گيرند. ميزان تغيير فرم بحراني براي آلومينيوم با استفاده از گرافهاي ترسيم شده مشخص شده است. با افزايش درصد كارسرد در مقادير پايين تر از درصد كارسرد بحراني، اندازه دانه افزايش مي يابد. اگرچه وقتي درصد كارسرد از ميزان درصد كارسرد بحراني بيشتر مي شود اندازه دانه كاهش مي يابد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ehsandll 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان عزیز سلام این لینک منقضی شده لطفا از این لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کنید متشکرم - احسان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده