رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

چكيده

 

تاثيرات درجات مختلف كارسرد و تبلور مجدد بر ريز ساختار و سختي ورق آلومينيومي خالص تجاري مورد مطالعه قرار گرفته است. آزمايشات شامل فرايند نورد سرد و تبلور مجدد نمونه ها به همراه متالوگرافي و اندازه گيري سختي است. ور ق هاي آلومينيوم خالص تجاري با درجات مختلفي از كارسرد، نور سرد شده و سپس در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تحت عمليات حرارتي آنيل و به منظور تبلور مجدد ريز ساختار قرار مي گيرند. ميزان تغيير فرم بحراني براي آلومينيوم با استفاده از گرافهاي ترسيم شده مشخص شده است. با افزايش درصد كارسرد در مقادير پايين تر از درصد كارسرد بحراني، اندازه دانه افزايش مي يابد. اگرچه وقتي درصد كارسرد از ميزان درصد كارسرد بحراني بيشتر مي شود اندازه دانه كاهش مي يابد.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

 

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...
×
×
  • اضافه کردن...